Mijn Top Kinks & Fetisj Verzoeken

MissCharlie By MissCharlie 27 views

Verkoper Perspectief van Verkopers
Mijn Top Kinks & Fetisj Verzoeken

Jouw fetisjen beoordeeld door een stoute lerares

Als verkoper op All Things Worn, ben ik heel wat fetisjen tegengekomen, sommige komen vaker voor dan andere en natuurlijk zijn sommige leuker dan andere. Dus welke zijn mijn favorieten en waarom?

Ten eerste, ik moet toegeven, ik hou van alle fetisjen, als het jou opwindt, dan windt het mij ook op. Ik ben altijd met de bedoeling van plezier te hebben op All Things Worn gegaan en dat is zeker wat ik kreeg.

Digitaal content creëren

Dus, misschien de meest voorkomende is het kopen van video's. Ik geef dit een solide 9/10. Ik word graag verteld wat ik seksueel moet doen en het vervullen van mensen hun fantasieën, vooral degenen die eindigen in mij klaarkomen.

Mijn favoriete video's om te maken zijn van mij die seks heb. Ik vind het heerlijk om mijn partner erbij te betrekken. Dan zou het masturberen video's zijn, het is zo sexy wetende dat ik mezelf plezier voor iemand anders die het zo graag wil zien dat ze betalen. Ik spuit meestal in slipjes in die video's, wat me brengt bij mijn volgende punt…

Gedragen slipjes verkopen

10/10. Dit is een klassieker en altijd leuk. Ik hou ervan om ze meerdere dagen te dragen en ze helemaal te krijgen zoals de koper wilt. Ik koop ook graag nieuw ondergoed wetende dat het niet lang in mijn bezit blijft. Mijn favoriete zijn slips omdat je zo echt de geur kunt vastleggen.

Foto's van voeten verkopen

Over geur gesproken, de derde meest voorkomende fetisj zijn voeten. Ik hou van een voetfetisj! Hoewel ik er zelf geen heb, hou ik van mannen die dat wel hebben… altijd super leuk en geil (precies hoe ik het graag heb). Ik hou ervan om pedicures te krijgen wetende dat een man ervoor betaalt. Mijn fantasie is voor iemand om mijn nagelkleur te kiezen voordat ze voetcontent kopen, niet zeker waarom haha. Ik denk dat het het idee is van weer iemands fantasie vervullen en onderweg verwend te worden.

Ik hou ook van het idee dat iets wat iedereen zal zien, is gekozen door iemand op ATW, wat een geheim in mijn leven is dat niet veel mensen weten vanwege mijn leraarschap. (Laat het me weten als je een blog wilt over hoe het is om een stiekem geheimpje te hebben als leraar).

Video's van voeten verkopen

Maar goed, terug naar voeten. Ik hou ervan om video's van mijn voeten te sturen, inclusief het uittrekken van schoenen en sokken, moisturising en natuurlijk mijn partner te laten zuigen aan mijn voeten voor het genot van een andere man. Het voelt zo goed als mijn voeten worden gezogen.. het voelt zo sensueel en intiem.

Gedragen sokken en goed gedragen schoenen verkopen

Dan hebben we sokken en schoenenkopers. Opnieuw, ik draag graag sokken voor een aantal dagen/weken om de geur perfect te krijgen en vergelijkbaar met slipjes. Ik hou van winkelen voor nieuwe items wetende dat het een man zal plezieren. Mijn favoriet, echter, is sokken als geschenken krijgen van mijn vrienden/familie die niets weten over mijn geheim en dan zijn ze precies wat een koper zocht.

Ik hou van hoe vies en stiekem het voelt. In tegenstelling tot dit, hou ik er niet zoveel van om goed gedragen schoenen te verkopen. Hoewel ik het leuk vind, vind ik dat deze kopers de kieskeurigste kunnen zijn (wat helemaal prima voor mij is, zij betalen tenslotte). Echter, het is moeilijk te uitleggen welke schoenen ik heb, wat een koper wilt en soms kan de verzending een beetje vervelend zijn om te doen...

Ook weet mijn lokale postkantoor 1000% van mijn stiekeme kleine geheimpje. De vrouw lacht altijd als ik pakketjes aflever ondanks dat ze discreet zijn. Ik denk dat het komt door hoe vaak ik daar ben met verschillende adressen en namen van mannen 😂. Ach ja! Laten we doorgaan...

Sexting

Volgende, hebben we sexting. 8/10. Dit is altijd leuk, vooral als ik een man kan vertellen wat te doen. Hen vernederen. Taken geven. En ze volledig bezitten. Ik vind dat je echt iemands fetisjen kan begrijpen in deze sessies wat soms kan leiden tot het kopen van items van mij op een later tijdstip.

Ik hou ervan om video's terug te krijgen van de koper die doet wat hem verteld wordt. En ik hou van degenen waar ik om kan lachen omdat ze gênante of vernederende taken doen. De reden waarom ik het geen hogere score dan een 8 kan geven, is omdat ik altijd wil dat ze langer doorgaan (hoewel ik het geweldig vind als ik een man snel kan laten klaarkomen. Toont hoe geil ze zijn).

Volle condooms

Dan hebben we, het kopen van gevulde condooms en video's van het gebruik ervan. Makkelijk 10/10. Dit is een van mijn all-time favorieten. Als koppel houden we van content maken voor kopers, vooral als we nieuwe dingen kunnen proberen (hoewel dit momenteel zeldzaam is, omdat we dankzij mijn prachtige klanten al het meeste hebben geprobeerd).

Het is zo sexy om mijn man te laten klaarkomen en het dan te sturen voor het plezier en genot van een ander. Ik heb nooit gevraagd wat ze ermee doen maar ik ben altijd benieuwd geweest omdat ik weet dat het iets sexy zal zijn. Vaak willen kopers veel sperma dus het is belangrijk voor mij als verkoper om dit goed te krijgen, wat meestal betekent dat ik mijn partner nog meer opgewonden maak tijdens seks, hoewel dit niet moeilijk is 😉.

Vloeistoffen verkopen

Tenslotte hebben we het versturen van spuug, plas etc. Dit is waarschijnlijk een 7/10 voor mij. Ik vind het moeilijk om deze dingen te posten en het verkrijgen van de containers ervoor kan een lang proces zijn en kan soms ondergewaardeerd voelen door de koper. Maar weer, ik begrijp dat zij betalen dus ik ben graag bereid om het goed te krijgen.

Containers worden meestal gekocht in verpakkingen van 6+ en vaak willen kopers er slechts een of twee wat me achterlaat met meer verpakking dat gewoon moet wachten tot de volgende koper, wat helaas niet vaak is omdat het een niet zo gebruikelijke fetisj is.

En daar is mijn momentopname mening over mijn meest voorkomende aangevraagde fetisjen. Zoals je kunt zien is er niets dat ik niet leuk vind, en alle fetisjen zijn sexy. Echt waar, als het jou opwindt, dan windt het mij ook op.

Verkopers, laat me jullie beoordelingen voor deze fetisjen ook weten en kopers, blijf de fetisjen sturen, ze zijn prachtig net zoals jullie ❣️ Ik hoop dat jullie genoten hebben van het lezen van mijn blog. En voel je vrij om suggesties te geven voor mijn volgende.


By MissCharlie

Top 1% of sellers on ATW ❤️ Hello Firstly welcome to my page and thank you for being curious enough to come and look ❣️ Items available: socks , panties , thongs...

View Profile >


Interested in contributing to our awesome community blog? Why not get in touch with our friendly team?


More From Our Blog