Fetisjen - Waarom hebben we ze? En waarom zijn ze anders?

Fem_Mil_PT By Fem_Mil_PT 40 views

Verkoper Perspectief van de Verkoper
Fetisjen - Waarom hebben we ze? En waarom zijn ze anders?

Dank je voor je bezoek aan mijn blog. Allereerst zou ik willen zeggen dat kinks geen onderwerp zijn waar ik professioneel in gekwalificeerd ben, echter, het bestuderen van menselijk gedrag en psychologie heb ik wel gedaan.

Sinds ik lid ben geworden van ATW heb ik geprobeerd (en probeer nog steeds) al mijn inhoud te variëren om elke kink te plezieren, maar iets waar ik me altijd over heb afgevraagd is - waarom hebben we ze en wat maakt dat we verschillende dingen leuk vinden?

Feiten

Het is een feit dat de meerderheid van de mensen (ongeveer 75%) minstens 1 kink heeft. Anders dan wij, kijken veel culturen of plaatsen met slechte seksuele voorlichting neer op het onderwerp, wat betekent dat mensen waarschijnlijk nooit hun kink zullen ervaren of er ooit openlijk over zullen praten vanwege hun sociale omgeving of andere factoren!

Angst wordt bijna in jonge mensen geboord. De angst om zwanger te worden of verschillende infecties op te lopen. Wat dacht je van hoe geweldig het voelt?

Stigma

Wanneer mensen denken aan het woord 'Kink' denken de meesten aan leer, zweepjes en 50 tinten grijs. De eigenlijke psychologie achter kinks is nooit volledig begrepen en geaccepteerd.

Vaak wordt het bijna gerelateerd aan vroegere trauma's en gelabeld als 'niet normaal' (wat nepnieuws is).

Laten we kinks normaliseren, educatie verspreiden en onderwijzen dat het een normaal aspect van iemands seksualiteit is!

Van Kindertijd tot Volwassenheid

Naarmate we opgroeien en seksueel actiever worden, begrijpen we onze seksualiteit meer. Fysieke aanraking en objecten die we seksueel ervaren tijdens deze opwindingen worden verbonden. En boem, een fetisj is geboren.

Maar had je deze verborgen in je als kind? Speelde je politie en boefje?

Vraag je nu af, kreeg je een kick van het achtervolgd en gevangen worden of was jij de politieagent die ervan hield om de boef te arresteren en je machtig te voelen?

Gek hè?!

Veel psychologen weten dat kinderen al vanaf 10 jaar kinks kunnen ontwikkelen. Volwassenen kunnen ze echter ook later in het leven ontwikkelen door ervaring.

Toestemming

Naarmate de kinkwereld blijft groeien, leren mensen er meer over. Toestemming en Niet-Consensueel (CNC) worden steeds meer besproken, en terecht.

Dit stelt mensen in staat om hun grenzen te verkennen en macht over te dragen aan een ander persoon, een idee dat voor sommigen eng lijkt.

Terug naar politie en boefje... Als je fantaseert over gearresteerd of ontvoerd worden, zijn bepaalde seksuele partners bereid om 'rollenspel' te spelen met Niet Consensueel rollenspel. Om beide fantasieën te vervullen, stelt CNC beide partijen in staat om te onderhandelen, bijvoorbeeld over een 'veilig woord'. De scène die ze dan beiden creëren lijkt echt en ze kunnen bepaalde grenzen verleggen totdat het veilige woord wordt uitgesproken, of niet 😈.

Heb je dit eerder gedaan?

De Fasen van Kink

Een psycholoog in Amerika (Samuel Hughes), heeft een interessant artikel waarin hij de ontwikkeling van kinks bij mensen heeft onderzocht en is gekomen tot 5 stadia. Kun jij je hierin vinden?

  1. 'Vroege Ontmoetingen' om het simpel te zeggen, het is het politie en boefje spel. Niet-seksueel. Of misschien een superheld waar je als kind een grote fan van was.
  2. Hij noemt het 'Exploratie met Zelf'. Het zit al in de titel! Verkennen als tiener, masturberen, media gebruiken om te vinden wat je opwindt en misschien zelfs materialen gebruiken!
  3. 'Evaluatie' - In dit stadium spreekt hij over hoe de nu tiener jij je kinks zal evalueren en wat dit betekent voor je identiteit. Zorgen maken over wat je gedachten zijn en realiseren dat niet iedereen dezelfde gedachten heeft. In dit stadium zul je proberen jezelf een label te geven.
  4. 'Anderen Vinden' Hoewel niet iedereen dezelfde gedachten als jij heeft, zijn sociale media en culturen zo divers dat je mensen zoals jij zal vinden. Dit kan zijn in tijdschriften, het internet, dat negatieve gevoel of stigma bestrijden resulterend in fysieke aanwezigheid bij een evenement of club.
  5. 'Verkennen met anderen' Het leuke deel! Deze kinky fantasieën genieten met andere kinks net zoals jij. Leuke feit- Meestal voelen mensen zich eigenlijk alleen 'kinky' bij interactie met anderen!

Nieuwsgierig? Ontdek!

Of je nu dominant, onderdanig, wisselend of gewoon nieuwsgierig bent, het verkennen van seks maakt deel uit van het groeien als persoon en het identificeren van wie je bent.

Het staat inclusie toe voor elk geslacht; het gebruik van veilige woorden stelt hij/zij/hen in staat om zich beschermd en gerespecteerd genoeg te voelen om open te staan en hun ware verlangens te verkennen.

Mijn Gedachten

Als ik weer terug was in mijn vroege twintiger jaren en me zou zijn verteld welke kinks ik een paar jaar later zou genieten, zou ik het niet geloven.

Ik ben zoveel gegroeid als persoon door dingen te verkennen. Ja, niet alles zijn dingen die ik leuk vond maar ik wilde mijn nieuwsgierigheid verkennen.

Mentaal, vind ik het geweldig voor je gezondheid. Vastzitten in een doos omgeven door geen acceptatie is niet de manier naar mijn mening.

In het begin voelen dingen 'vreemd' of een beetje 'cringy', maar dat maakt deel uit van het neerhalen van die barrière, die oude stem die tegen je zegt dat het verkeerd is.

Verken met een open geest en kijk hoe je groeit en geniet van dingen waarvan je nooit dacht dat je ze zou leuk vinden! Het is jouw verhaal, maak enkele ondeugende hoofdstukken.

Fem.


By Fem_Mil_PT

Will sell my used miltary underwear and socks for you to enjoy after a hard working week! I can also wear them to the gym and send them as soon as...

View Profile >


Interested in contributing to our awesome community blog? Why not get in touch with our friendly team?


More From Our Blog