Hoe je perfect jouw gedragen schoenen kunt verzenden

Shoeweet By Shoeweet 31 views

Koper Tips voor verkopers
Hoe je perfect jouw gedragen schoenen kunt verzenden

Mijn Verzendmanifest & Zakentips

Aan al jullie geweldige verkopers...

Allereerst, bedankt voor het lezen van mijn profiel en voor het versturen van al die bedankbriefjes waarin jullie de tips waarderen die ik daar heb gegeven, puur vanuit mijn eigen, 100% egoïstische standpunt. Velen van jullie stelden voor om mijn verzend- en voorbereidingsmanifest te veranderen in een blogpost, dus hier gaat ie...

Ik ben een kerel die gek is op extra-stinkende schoenen. Wanneer ik jullie pakket open, wil ik het gevoel hebben dat ik jullie schoenen of laarzen rechtstreeks van jullie vermoeide, stinkende, afschuwelijke voeten afneem, me verheugend in de glorie van jullie voetgeur die jullie waarschijnlijk jarenlang kopzorgen, frustratie of ronduit schaamte heeft bezorgd.

Nu deze vloek op het punt staat je wat geld op te leveren, laten we met een paar tips ter zake komen waarvan ik hoop dat ze zowel beginnelingen als misschien zelfs een doorgewinterde pro of twee zullen helpen.

Je Product Voorbereiden:

Als je van plan bent ze een lange tijd te dragen, bewaar ze dan in afgesloten ziplock zakken zoals hieronder beschreven, wanneer ze niet aan je voeten zijn. Dit is ook een goede manier om het rijpingsproces te versnellen in plaats van ze 's nachts te luchten. Je kunt ook meerdere paren tegelijkertijd klaar hebben.

Hier Is Het ... Mijn Inpak- & Verzendmanifest:

Hoewel vacuümsealers altijd de gouden standaard zijn geweest, is het vrij eenvoudig om er een te imiteren met normale ziplocks:

  1. Houd de bijna gesloten zak tegen je buik en knuffel een kussen tot je geen lucht meer uit de zak hoort komen en knijp het dan dicht.
  2. Neem die ziplock, stop hem in een andere en herhaal het proces en nu heb je ze in zakken die ongeveer zo dik zijn als de vacuümseal zakken voor een fractie van de kosten.

Als je een vacuümsealer hebt, gebruik het dan voor alles wat geen gat zal maken, zoals scherpe hoeken van goed gedragen hakken vaak doen als ze door het land stuiteren. Schuur die dingen af, tenzij je koper van bloeden houdt (geen grap, sommigen doen dat echt). Een gemiddelde nagelvijl zal daarvoor werken, maar fijn schuurpapier is sneller en beter.

Als Je De Ziplock Weg Kiest…

  • Dikkere zakken werken beter, dus kies diepvrieszakken in plaats van de normale. Dit komt omdat (zoals jullie verpleegkundigen weten) hoewel ziplocks luchtdicht zijn, plastic geen zuurstofbarrière is dus hoewel de zakken geseald zijn, kunnen die vervelende kleine O2 moleculen er nog steeds insluipen en de pret bederven. Dikkere zakken zorgen ervoor dat dit gebeurt, maar in een veel langzamer tempo dan dunnere zakken.
  • Maak de zakken nog dikker: verdubbel ze door een paar schoenen in één zak te doen en die zak in een andere zak te doen zodat één paar schoenen twee zakken krijgt.
  • Elk merk is prima maar de schuifmodellen werken niet zo goed omdat het mechanisme een klein spleetje veroorzaakt dat alle pret kan bederven gedurende de paar dagen dat ze onderweg zijn.
  • Voor grotere schoenen of schoenmaten waar beide niet in één zak passen, stop elke schoen in twee zakken. Dit creëert ook een extra laag om te beschermen tegen het prikken van gaten.
  • Als je platte schoenen verzendt die maat 8 (US) of groter zijn en niet meteen in een gallon maat zak passen, probeer ze dan in een X-vorm te leggen (waarschijnlijk werkt dit niet voor iets met een hak van meer dan 1 inch).
  • Als je nog grotere zakken nodig hebt voor laarzen of gigantische platforms (yum!), worden er in winkels 2-gallon zakken verkocht maar die kunnen moeilijk te vinden zijn en zijn duurder met ongeveer 50-75¢ per stuk. Als dit het geval is, voeg dan $7,50 toe aan mijn verzendkosten, maar als je dat doet dan zijn de overgebleven zakken van mij om te houden tot onze volgende transactie.

Gewatteerde enveloppen werken goed voor platte schoenen, lage hakken pumps en kniehoge laarzen, maar iets zwaarder zoals klompen, laarzen of plateauschoenen moet in een doos.

Alsjeblieft...Geen Uitbundige Bedankt Extravaganza's.

Een korte, informele notitie met je e-mail of ATW naam is welkom, maar gigantische zelfgemaakte pop-up kaarten met lipstick voetafdrukken, lipafdrukken en hartstickers in met parfum doordrenkte enveloppen met die walgelijke “be mine” snoepjes zijn misschien goed voor iemand met een sissy fetisj, maar voor mij zijn ze UITDRUKKELIJK VERBODEN!!

Lol...Als ik jullie kamer-verledende, voet-stankende, walgelijke-ass schoenen koop, is het laatste wat ik wil 4 dagen oud parfum ruiken en/of snoepen aan een Zagnut die dagenlang gebivakkeerd heeft met lichaamsvloeistoffen in een geïmproviseerde Petrischaal!

Alsjeblieft, Geen Liefdesbriefjes

(Hoewel mijn vrouw ze best grappig vindt) of fancy kaarten of iets meer dan het laten weten wie ze heeft gestuurd, en misschien een contact e-mail. Dit kan van koper tot koper verschillen maar naar mijn mening is al die tijd die je hebt besteed aan het zorgvuldig inpakken in zijdepapier met strikken, metalen hartstickers, glitters en echte, handgeschreven gedichten (in kalligrafie) tijd die beter besteed had kunnen worden aan het wassen van je goudvis.

Zakentips…

Oké, nu heb ik weliswaar geen specifieke expertise in de handel in gebruikte volwassen artikelen, wat ik je als kleine ondernemer kan aanbieden zijn een paar tips die in de meeste industrieën toepasbaar zijn. Hier is wat ik geleerd heb dat ik had gewild dat ik wist toen ik de mijne aan het opbouwen was:

  1. Belooft onder, lever over.
  2. Add-ons tikken aan, maar te veel kunnen overkomen alsof je mensen op elke cent uit bent. Add-ons kunnen nog waardevoller zijn als onderhandelingshulpmiddelen:
    • Het gebruik van add-ons die je letterlijk niets kosten (een paar extra foto's, een extra dag dragen, enz.) zou een deal kunnen sluiten tegen een hogere prijs bij het onderhandelen met een gierige klootzak zoals ik. Wacht, waarom vertel ik je dit?!?!
    • Als je merkt dat iemand ongeduldig is, kan een upgrade van $5 in verzendsnelheid meer waard zijn dan een paar kniehoge laarzen van $15.
  3. Op termijn zal 80% van je zaken komen van 20% van je klanten (vaste klanten), behandel ze als goud. Als ze bij jou herhalen, gaan ze niet ergens anders heen.
  4. Jij bent niet je koper. Ga niet uit van veronderstellingen over iemand en houd een open geest en onthoud altijd dat het beter is om over te communiceren dan te weinig.

Bedankt voor het lezen hiervan en hopelijk leidt het tot meer geld in je zak en meer stinkende schoenen op mijn gezicht!

🥰👠🤩🧦


By Shoeweet

Hello Ladies!! I know there’s a lot of information here but based on the feedback I’ve gotten so far, I think it’ll be worth the read. What I will buy from...

View Profile >


Interested in contributing to our awesome community blog? Why not get in touch with our friendly team?


More From Our Blog