Heb je de juiste instelling om een succesvolle slipjesverkoper te zijn?

UltraVioletKitten By UltraVioletKitten 23 views

Verkoper Tips voor Verkopers
Heb je de juiste instelling om een succesvolle slipjesverkoper te zijn?

Wat betreft het verkopen van iets, is houding net zo belangrijk zo niet belangrijker dan de producten of diensten die u verkoopt. Dit is vooral waar als u uw eigen bedrijf runt, wat we verkopers op All Things Worn essentieel doen. Als u zich afvraagt waarom u niet veel verkopen krijgt, of wat de topverkopers hebben wat u niet hebt, kan het iets te maken hebben met houding! Hier zijn de soorten houdingen die u in gedachten moet houden terwijl u actief bent op ATW als verkoper:

Een Beleefde Houding

Heb je ooit gehoord van de uitdrukking "service met een glimlach"? Dat is precies wat goede verkopers bieden, of ze nu eten naar de tafel van een klant brengen of gebruikte slipjes naar de slaapkamer van een klant! Wanneer je spreekt met potentiële kopers, is het belangrijk om beleefd te zijn en hen met vriendelijkheid te behandelen gedurende het hele proces. Vanaf de eerste indruk in het eerste gesprek tot het uiteindelijk verzegelen van de deal en het maken van een verkoop, we willen de hele tijd vriendelijk en benaderbaar blijven. Wees vriendelijk bij het beantwoorden van vragen en laat de persoon zich niet dom of vervelend voelen. Vergeet niet dat klanten beoordelingen kunnen geven, en ze beoordelen niet alleen uw producten; ze beoordelen u! Klanten keren ook eerder terug als ze een vriendelijke ervaring met u hebben gehad.

Het is ook net zo belangrijk om onze goede manieren uit te breiden naar degenen die geen klanten worden. Dit betekent dat als ze van gedachten veranderen over bestellen, lijken te dralen of als ze je helemaal negeren, we niets opdringerigs, onbeleefds of beledigends moeten zeggen, zelfs als we gefrustreerd kunnen zijn. Je wilt geen brug verbranden door passief-agressief te zijn tegen iemand, want als ze van gedachten veranderen en besluiten iets te kopen, wil je dat ze het van jou kopen! (Een uitzondering op altijd een beleefde houding hebben is als de koper uitdrukt dat ze negatief behandeld willen worden, wat iets is waar sommige mensen van houden.)

Een Positieve Houding

Het kan ontmoedigend zijn als je niet zo snel verkopen maakt als je zou willen, maar je richten op het negatieve zal het moeilijk maken om vooruit te komen. Als je te teleurgesteld bent over het niet hebben van zoveel profielweergaven, zal dat overkomen wanneer je praat met potentiële kopers. Je hebt misschien mensen horen zeggen dat positiviteit positiviteit aantrekt en negativiteit negativiteit trekt. Het is zeker waar bij het verkopen! Hoewel het verleidelijk kan zijn om een bericht te plaatsen met iets als "Waarom heb ik geen verkopen? Wat doe ik verkeerd?" is het het beste om de negativiteit niet te laten ontsnappen op je pagina of in gesprekken omdat dit potentiële kopers afschrikt.

Denk hieraan: als je een reclamespot voor een hamburgerzaak zag, en ze klaagden dat niemand ooit iets bij hen kocht, zou je dan een hamburger van daar willen? Waarschijnlijk niet! Echter, als dezelfde hamburgerzaak een commercial had waarin ze super enthousiast waren over hun producten en nieuwe deals, dan zou je waarschijnlijk meer geneigd zijn om het uit te proberen!

Jouw opwinding en positiviteit zullen zich verspreiden naar potentiele kopers, dus probeer niet te klagen over je lage aantal verkopen, volgers, of paginaweergaven.

Een Zakelijke/Professionele Houding

Een zeer veel voorkomende fout in de panty verkoop (en meer) business is dat mensen het niet behandelen als een bedrijf! Veel mensen komen met de instelling dat ze een paar extra centen nodig hebben, dus ze kunnen gewoon een paar foto's plaatsen en BAM! Geld komt binnen. Het werkt zeker niet op die manier. Dit bedrijf is werk, en je moet de instelling hebben dat dit je baan is, niet gewoon een snel rijk worden plan. Het kost tijd, toewijding, voorbereiding en kennis van wat je doet. Je moet moeite doen en de instelling hebben dat je een ondernemer bent!

Een ander ding om te onthouden is om een niveau van professionaliteit te handhaven. Dit gaat samen met beleefd en positief zijn, maar we moeten ook onthouden dat we een dienst verlenen en niet alleen op zoek zijn naar geld verdienen. We moeten ons richten op de potentiële kopers in plaats van op onszelf.

Bijvoorbeeld, in plaats van een bericht te maken dat praat over wat zij voor jou kunnen doen, praat over wat jij voor hen kunt doen! Zou je liever iets kopen in een winkel die jammerde hoe erg ze het geld nodig hebben, of zou je liever winkelen in een plaats die in plaats daarvan de ervaring over jou maakt?

Over het algemeen is het belangrijk te onthouden dat potentiele kopers niet alleen een product kopen; ze kopen een ervaring van jou die moet worden gevuld met een goede houding om herhaalklanten te inspireren. Als je twijfelt of je acties een ideale houding weerspiegelen, stel je gewoon voor of een winkel of bedrijf op die manier zou handelen, zou je daarvan willen kopen?


By UltraVioletKitten

Currently not actively selling...

View Profile >


Interested in contributing to our awesome community blog? Why not get in touch with our friendly team?


More From Our Blog