Hoe passief inkomen te verdienen door het verkopen van digitale inhoud

Roxxannerhett By Roxxannerhett 22 views

Verkoper Tips voor Verkopers
Hoe passief inkomen te verdienen door het verkopen van digitale inhoud

Wat is Passief Inkomen en Hoe Kan Het Jou Voordelen Opleveren?

Voor deze blog ga ik het hebben over wat passief inkomen is en hoe je als sekswerker passief inkomen kunt verdienen.

Wat is Passief Inkomen?

Heb je ooit gehoord van de uitdrukking "geld verdienen terwijl je slaapt?" Nou, passief inkomen is geld dat je kunt verdienen terwijl je slaapt, in theorie. Klinkt natuurlijk erg leuk, wie wil er nu niet geld verdienen terwijl ze slapen? Iedereen wil dat, maar het is niet zo gemakkelijk als het klinkt. Om passief inkomen te kunnen verdienen en dit succesvol te doen, moet je er eerst tijd en moeite in steken om het te creëren. Het wordt pas passief nadat je het fundament hebt gebouwd. Passief inkomen vereist aanvankelijk veel werk, maar daarna slechts minimaal onderhoudswerk.

Passief Inkomen Verdienen via Google Drive

Laat me een paar voorbeelden geven van hoe je passief inkomen kunt verdienen, zodat je een idee krijgt waar we het over hebben. Mijn persoonlijke favoriet is het gebruik van Google Drive om passief inkomen te verdienen. Voordat je zomaar een Google Drive creëert en begint te verkopen, zijn er een aantal belangrijke dingen die je moet weten. Een beveiligde Google Drive hebben is cruciaal. Anders zou het een ramp kunnen zijn en je eigen privacy in gevaar kunnen brengen. Het volgende belangrijke is om je Google Drive zo op te bouwen dat je het kunt beginnen te verkopen. Toen ik mijn Google Drive creëerde, kostte het me twee volle werkdagen voordat ik er genoeg tevreden mee was om het te verkopen. Ik begon met het aanmaken van "Mappen" binnen mijn Google Drive waarin ik al mijn inhoud organiseerde.

Sommige van mijn mappen zijn:

  • Toilet Takes
  • Voetenfetisj
  • Kontfoto's
  • Cosplay Fotosets
  • Kutjesfoto's
  • Stuiterende Borsten Foto's
  • Liefhebbers van Kousen en Sokken
  • Roxxanne’s Favorieten
  • Nieuwste Foto's
  • Video's

Ik organiseer op deze manier omdat ik wil dat mijn koper gemakkelijk naar zijn favoriete inhoud kan gaan zonder al te veel moeite. Het maakt het ook gemakkelijker voor mij als ik nieuwe inhoud aan mijn Google Drive toevoeg. Uiteraard wil je jouw Google Drive organiseren op een manier die het beste voor JOU werkt. Je kunt zelfs kleuren gebruiken om je mappen aan te passen. Het is helemaal aan jou!

Andere Manieren om Passief Inkomen te Verdienen

Nu we mijn favoriete manier om passief inkomen te verdienen hebben besproken, laten we het hebben over een paar andere manieren. Zoals ik aan het begin zei, is passief inkomen iets dat inspanning vooraf vereist. Met dat in gedachten zijn vooraf gemaakte video's een andere manier om passief inkomen binnen te halen. Eenmaal het werk van het maken van een video, het bewerken ervan, enzovoort gedaan is, kun je het te koop aanbieden en letterlijk, geld eraan verdienen terwijl je slaapt. Daarna vereist het niet echt veel werk behalve het aanmaken van de advertentie, het plaatsen op verschillende sites om het te verkopen, en dan eens verkocht, de video naar je koper te sturen. Dat is minimaal werk wat eigenlijk de "passieve" kant van het verdienen van passief inkomen is.

All Things Worn Exclusieve Inhoud

Terwijl ik in de onderzoeksfase was van het creëren van deze blog, bracht All Things Worn hun "Exclusieve Inhoud" functie uit voor verkopers. Geweldige timing want raad eens? Dat is een ander voorbeeld van hoe je passief inkomen kunt verdienen. Het stelt verkopers in staat om een advertentie voor "exclusieve inhoud" te maken waar kopers het vervolgens kunnen kopen. Zodra je de advertentie hebt aangemaakt, je inhoud hebt toegevoegd en je beschrijving hebt geschreven, kunnen kopers direct kopen met KinkCoins. Die KinkCoins gaan direct naar jou en bam, je hebt passief inkomen verdiend.

Wat Zijn de Voordelen van Passief Inkomen?

Naast het duidelijke voordeel van geld verdienen met passief inkomen, zijn er ook een paar andere voordelen. Passief inkomen is een manier om je financiële stabiliteit te verbeteren en je winstmarges te vergroten. Ook, als om een of andere reden, je merkt dat je geen gedragen items kunt verkopen, kun je altijd je digitale inhoud promoten om dat te compenseren. Bijvoorbeeld, ik heb niet veel kopers tijdens mijn haaienweek, dus ik promoot vaak mijn Google Drive en andere digitale inhoud meer om de verkoop in die tijd te verbeteren. Kopers kunnen de inhoud vrij snel kopen en ervan genieten. Dit kan je ook helpen om je beoordelingen te verbeteren. Als je kwalitatieve inhoud produceert, zul je blije kopers hebben die hopelijk geweldige beoordelingen achterlaten!

Factoren om te Overwegen bij het Verkopen van Digitale Inhoud

Eén video of fotoset kan me ergens tussen de 1-3 uur kosten om te creëren van begin tot eind. Factoren om rekening mee te houden zijn de tijd die je nodig hebt om je mooi te maken (haar/make-up), het kiezen van je outfit, het opzetten van je apparatuur, het maken van de video plus eventuele bewerkingstijd erna.

Ik ga er vervolgens mee verder om de video individueel te verkopen voor $15 of ik voeg het toe aan mijn Google Drive wat $45 is. Mijn Google Drive bevat VEEL meer dan alleen die ene video. Ik vind het ook leuk om video's met gedragen itemaankopen te bundelen. Mettertijd kan die ene video veel meer geld opleveren als die via mijn Google Drive wordt verkocht. Als ik mijn Google Drive aan 22 verschillende kopers verkoop, is dat bijna een extra $1.000 in vergelijking met de $330 die het zou zijn als ik het alleen individueel zou verkopen.

Google Drive is mijn favoriete ding om te verkopen omdat het zoveel meer waarde voor kopers in zich heeft. Persoonlijk voeg ik bijna elke video die ik ooit heb gemaakt toe aan mijn Google Drive. Hoe groter de Google Drive, hoe meer het waard is.

Conclusie

Om dit af te ronden, wil ik zeggen dat het belangrijk is voor verkopers om in gedachten te houden dat hoewel het misschien lijkt op een manier om snel geld te verdienen, dat niet het geval is. Het is noodzakelijk dat je de tijd en moeite steekt in het creëren van je manieren om passief inkomen te verdienen. Als je dat niet doet, zal het tijdverspilling zijn en een teleurstelling voor je kopers.

De sleutel tot het verdienen van passief inkomen via digitale inhoud is ervoor te zorgen dat het van hoge kwaliteit is en doordacht. Zodra je dat hebt gedaan, zal het onderhoud minimaal zijn. Het zal nodig zijn, maar zou niet zoveel werk moeten vereisen als in het begin. Als je de manieren benut waarop je passief inkomen verdient, kan het je potentieel helpen om je bedrijf naar een ander niveau te tillen. Onthoud: kwaliteit boven kwantiteit. Ik bedank jullie allemaal voor het lezen van mijn blog en hoop oprecht dat jullie er iets uit halen dat jullie zal helpen groeien als verkopers!

*Als je net begint met je Google Drive en hulp nodig hebt, laat het me weten. Ook heeft Dalma Rose van de Panty Selling Podcast goede educatieve materialen om je te helpen.

**Dropbox en OneDrive zijn alternatieven voor Google Drive, maar aangezien ik persoonlijk geen van beiden gebruik en er geen ervaring mee heb, heb ik ervoor gekozen om ze niet op te nemen in deze blog. Dank je!


By Roxxannerhett

...

View Profile >


Interested in contributing to our awesome community blog? Why not get in touch with our friendly team?


More From Our Blog