Erotische Verhalen - Kamer 315

GypsyLove Di GypsyLove 23 visualizzazioni

Verkoper Erotische Fictie
Erotische Verhalen - Kamer 315

Het waren jaren. Jaren dat ze aan elkaar hadden gedacht. Jaren sinds ze elkaar hadden gezien. Jaren sinds ze elkaars huid hadden gevoeld. Maar ze vonden elkaar weer en ondanks alles maakten ze een plan om elkaar te ontmoeten.

Zij kwam aan bij het hotel. In haar auto voelde ze zich nerveus om hem weer te zien, zijn lippen en handen weer te voelen. Denkend aan wat komen gaat, voelt ze haar hart zo hard bonzen dat ze denkt dat het zomaar uit haar borstkas zou kunnen barsten en ze begint te trillen als ze op weg gaat naar Kamer 315.

Hij liet haar nauwelijks binnen en haar spullen neerzetten voordat hij haar beetgreep. Een van zijn handen is in haar haar, trekt haar hoofd naar het zijne, met de andere arm om haar middel houdt hij haar zo dichtbij als hij kan. Alsof hij haar nooit meer wilde laten gaan.

Terwijl hij haar kust met zoveel diepe passie tilt hij haar op, brengt ze nog dichter bij elkaar. Terwijl zij haar benen om zijn middel slaat, brengt hij haar naar het bed en legt haar neer. Hij tilt de zomerjurk die ze voor hem droeg op en begint elk stukje van haar getonede maar oh zo zachte lichaam te kussen en te likken. Hij trekt haar jurk zo snel als hij kan uit, en laat haar daar liggen in kleine, zwarte, kanten slipjes met bijpassende bh. Hij moet een stap terug doen om haar helemaal in zich op te kunnen nemen. Zodat hij dit beeld van haar kan opslaan, precies zoals ze nu is. Kijkend naar haar bijna naakte lichaam, haar huid glinsterend van de hitte die ze al hebben gecreëerd, hij wil niet dat dit moment eindigt.

Hij laat zijn handen langs haar rondingen gaan. Haar zo diep, zo hard en zo hartstochtelijk mogelijk kussend.

Hij maakt zijn weg langzaam naar beneden en begint haar angstige kutje door haar slipje te kussen. Neemt de tijd om ze naar beneden te trekken. Kust haar dijen, kust haar buik. Wanneer hij eindelijk haar kutje bevrijdt van haar slipje, begint hij met lichte kusjes. Zo licht en warm dat ze een rilling voelt die recht haar ruggengraat opkruipt. Hij begint aan haar gezwollen clitje te likken en te zuigen totdat ze explodeert in een orgasme zo intens dat haar benen begonnen te trillen.

Zodra ze zich weer kan bewegen zegt ze hem om te gaan liggen. Ze begint zijn pik over zijn ondergoed te wrijven tot hij keihard is, zo hard dat ze de aderen van zijn pik door zijn boxershort heen kan zien. Ze trekt ze van hem af en onthult zijn bonzende pik aan haar. Ze klimt tussen zijn benen, gebruikt beide handen, voegt olie toe en geeft zijn pik een massage die zo verbluffend is dat hij niet anders kan dan kreunen van plezier. Wrijvend en strokend hem. Ze begint met het kussen van zijn buik en gaat op weg naar zijn grote harde pik.

Lichte kusjes en likjes op de top van zijn pik, waardoor het klopt. Hem plagen. Hem nog meer naar haar doen verlangen dan hij al deed na al die jaren. Uiteindelijk neemt ze zijn hele pik in haar mond, elke centimeter, helemaal tot achterin haar keel.

Ze stikt lichtjes in die grote harde pik van hem en voor een tijdje zuigt ze op zijn pik, zuigend, likkend en stikkend zoals hij nog nooit heeft gevoeld. Tot hij uiteindelijk de anticipatie niet meer aankan. Hij grijpt haar en gooit haar op het bed. Kust haar mond weer. Ligt naakt boven op haar. Zijn handen in haar haar en zijn tong tegen de hare. Uiteindelijk schuift hij zijn pik in haar strakke, roze, druipnatte kutje. Terwijl hij bij haar binnendringt, laat ze een luide kreun van plezier horen, voelend dat hij weer in haar zit.

Hij stoot zijn pik langzaam in en uit haar. Het is zo lang geleden en voelt zo goed dat hij even moet stoppen en haar gewoon moet kussen.

Uiteindelijk verhoogt hij het tempo. Stoot zichzelf harder en sneller in haar met elke stoot. Haar benen om hem heen geslagen. Ze neemt hem helemaal totdat haar kutje explodeert, trillend en klaarkomend over zijn pik.

Hij draait haar om en duwt haar gezicht naar beneden op het bed, haar kont, die grote mooie ronde kont, is in de lucht. Met beide handen pakt hij een handvol kont en duwt zichzelf weer in haar. Haar haar grijpend terwijl hij haar van achteren neukt.

Alleen het klappen van hun huid die elkaar raakt, haar luide kreunen en af en toe een schreeuw horend. Niets anders doet ertoe.

Op een gegeven moment nadat hij haar in ten minste een dozijn andere posities heeft geneukt, maken ze hun weg naar de jacuzzi. De jacuzzi die hij specifiek om deze reden had aangevraagd. Hij tilt haar nog een keer op, zij slaat haar benen weer om hem heen terwijl hij haar staand neukt, daar midden in de kamer.

Duwt haar tegen de muur aan. Draait haar om, zodat haar gezicht tegen de muur gedrukt wordt. Hij neukt haar weer van achteren, trekt haar haar weg van haar bezwete nek, kust en bijt dat zoete plekje dat hij zich herinnert dat ze heeft.

Echter, ze hebben het nooit naar de jacuzzi gemaakt, niet deze keer tenminste…

Er was een stoel, een grote comfortabele lounge-type stoel. Ze duwt hem in de stoel. Als hij zit, legt hij zijn armen op de armleuningen en laat zijn hoofd achterover in volledige ontspanning. Ze gaat op haar knieën en neemt wederom zijn pik in haar mond. Ze proeft zichzelf overal over zijn pik, dat zoete nectar van haar tevreden kutje.

Ze klimt bovenop hem met haar voeten op de kussens geplaatst, en ze begint langzaam op en neer te liften op zijn pik. Zijn hele lichaam doet even trillen. Al snel verandert ze haar positie, bewegend haar knieën en scheenbenen naar de kussens.

Zo kan ze zijn lichaam in het hare trekken. Met hun armen om elkaars bezwete lichamen, malend met haar heupen en zichzelf in hem duwend, waardoor zijn pik zo verdomd goed voelt. Elkaar kussend alsof het hun laatste zou kunnen zijn met alle passie die ze hebben tot ze kan voelen dat hij op het punt staat te komen. Hij stopt niet, hij trekt zich niet terug. Hij houdt haar stevig vast en laat los. Hij vult haar kutje met al zijn sperma. Ze stort in hem en ze komt tegelijkertijd klaar. Haar kutje en zijn pik gewoon samen trillend.

Zwaar ademend. Gewoon aan elkaar vasthouden tot hun harten tot rust komen.

Ze nemen hun tijd om terug te gaan naar hun levens. Elke laatste moment samen in zich opnemend. Wetend dat het de laatste keer zou kunnen zijn dat ze elkaar zien.

Ze gaan door met hun levens. Ze gaan door maar vergeten nooit. Ze kunnen nooit vergeten.

Ze zullen altijd kamer 315 hebben.

HET EINDE


Di GypsyLove

Toned Midwest beauty that aims to please 🏹 Very sweet, but have an EXTREME sassy side! 😈❗️ Hungarian/French Canadian that was born & raised in the Midwest. 🧠 Intelligent, small...

View Profile >


Interessato a contribuire al nostro fantastico blog della comunità? Perché non metterti in contatto con il nostro gentile team?


Altri articoli dal nostro Blog