3 jaar en tellend als een "geheime" verkoper op ATW

PurpleTulip Par PurpleTulip 23 vues

Verkoper Perspectief van de Verkoper
3 jaar en tellend als een "geheime" verkoper op ATW

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn 'Secret Seller' Blog schreef, dus dacht ik dat het tijd was voor een update over hoe mijn reis sindsdien is verlopen.

Hoe is mijn persoonlijke leven veranderd?

Toen ik mijn reis hier begon, was ik moeder van 3 kinderen en altijd druk, maar ik vond altijd tijd om op ATW te komen en met jullie lieve mensen te chatten en mijn kinks te verkennen. Sinds mijn laatste blog heb ik mijn eigen auto gekocht, ben ik verhuisd naar een groter en beter huis en heb zelfs nog een vierde baby gekregen. Dus, mijn leven is flink veranderd. Ik ben nog steeds samen met mijn partner, maar er is minder controle in de relatie. Als iets, geeft hij de voorkeur aan het geven van meer ruimte aan mij, dus ik vind het makkelijker om door de dash te scrollen en te chatten. De grootste verandering is echter dat mijn partner 4 maanden geleden zijn baan is verloren en pas nu weer aan het werk gaat. Dus het is zo moeilijk om customs te doen! Toch vind ik altijd de tijd om ze te doen. Mijn geluk hier is altijd belangrijk voor mij en zonder het vervullen van custom verzoeken zou ik ellendig zijn!

Ben ik hier al eens betrapt?

Wel, mijn zus en schoonzus weten nu dat ik hier ben. Ze waren eigenlijk heel begripvol, en beiden hebben het zelf ook even geprobeerd, maar het was niets voor hen. Ze hadden geen kinks, dus het was moeilijk voor hen om erin te komen. Maar ze zijn zo ondersteunend over wat ik hier doe en ik hou daarvan! Mijn partner heeft echter nog steeds geen idee. Ik heb nu zoveel paren slipjes opgespaard dat hij niet weet wat ik wel en niet heb, dus missende paren zijn geen probleem. Hetzelfde met sokken. Het was vroeger een strijd om hem af te leiden van penetratieve seks toen ik een slipje droeg, maar dat is nu eigenlijk geen probleem meer. We hebben in principe nooit enige vorm van seks, dus het maakt het makkelijker voor wears. Maar het maakt het ook moeilijk voor mij om seksueel vervuld te voelen.

Voel ik me schuldig omdat ik hier stiekem ben?

Het antwoord daarop is...NEE! Ik voel niet alsof ik vreemdga op mijn partner. Hij weet niet dat ik hier ben, dus waarom zou ik me slecht voelen? Het begon allemaal omdat ik hier kwam omdat hij niet naar werk ging en altijd ziek was, dus ik kon het me niet veroorloven om mijn kinderen te voeden. Dat was de belangrijkste reden dat ik lid werd, en het kon hem geen moer schelen dat ik in een depressie wegzakte vanwege zijn gedrag. Deze site zorgde voor voedsel op de tafel toen hij dat niet deed, en het was ook mijn ontsnapping. Ik had iets nodig dat van mij was. Waar ik geen vriendin of moeder was. Ik was gewoon ikzelf. Ik kon ontsnappen van de stress in mijn leven en daadwerkelijk wat plezier hebben en glimlachen! Dus ik voel me niet, en zal me nooit schuldig voelen over het zijn hier.

Hoe vervul ik mijn seksuele behoeftes

Dus het is vrij eenvoudig om mezelf seksueel te bevredigen. Hier zijn helpt enorm. Ik heb over zoveel kinks geleerd en ontdekt dat ik er zelfs meer heb dan een jaar geleden. Bijvoorbeeld latex!! Met mezelf spelen in latexhandschoenen geeft me het beste gevoel! Dus ik leer dat ik nog meer kinks heb naarmate de tijd verstrijkt. Mijn kinks verkennen houdt me seksueel voldaan en door te spreken met kopers hier, helpen ze me net zoveel te verkennen als ik hen tevreden houd. Vooral als het gaat om mijn Domme kant. In een relatie zijn waar ik me niets waard voel betekent dat ik soms veel opgekropte agressie heb en het is zo geweldig om die te kunnen ontladen op een onderdanige koper.

Ben ik een betere verkoper sinds mijn laatste blog?

Ik zou zeker zeggen van wel. Voordat ik een service aanbied, zorg ik er altijd voor dat ik mijn koper de best mogelijke ervaring kan bieden. Ik zie zoveel nieuwe verkopers die zichzelf als 'Dommes' beschouwen. Dat is niet altijd het geval en dat blijkt ook voor de meer ervaren kopers. Ik heb nu bijna 3 jaar besteed aan onderzoek en oefenen om zo goed mogelijk te zijn. Als ik niet overtuigd was dat ik iemand tevreden kon stellen, zou ik het niet doen. Ik ben zo trots op mijn seks werk en ik zou het vreselijk vinden om iemand een service aan te bieden die ze niet geweldig laat voelen. Ik ben hier niet voor het geld. Dat heb ik al zo vaak duidelijk gemaakt. Ja, het is een bonus en kan enorm helpen, maar ik hou van de connecties die ik hier heb. Ik heb hier enkele geweldige mensen ontmoet die er voor mij zijn, wat er ook gebeurt. Zij zijn de reden dat ik hier ben. ATW zou niets zijn zonder het community element.

Conclusie

Ik hou ervan om hier te zijn en deel uit te maken van de site. Ik kan me mijn leven eigenlijk niet voorstellen zonder. Ja, er zijn goede en slechte kopers en verkopers die het proberen te verpesten, maar ik zeg f**k hen! Ik hoop hier nog eens 3 jaar te zijn (nog maar kort geleden hier 3 jaar) en nog steeds te werken met en te praten met zulke geweldige mensen! Ja, mijn leven kan druk zijn dus een onmiddellijk antwoord is niet altijd mogelijk maar ik doe wel mijn best.

Blijf doen wat je doet en blijf altijd kinky!

PurpleTulip ✌️


Par PurpleTulip

Hi! Thank you for coming and looking at my profile! Here's a little intro video.... https://drive.google.com/file/d/1GGUJjxVyChenL6aq1-Ss3y022DER9yF8/view?usp=drivesdk 💜 I DO NOT SHOW FACE ON THE DASH BUT I WILL IN CONTENT OR IF...

View Profile >


Intéressé à contribuer à notre incroyable blog communautaire ? Pourquoi ne pas entrer en contact avec notre équipe sympathique ?


Plus de notre blog