Een verkopersgids voor het online verkopen van voetenfoto's

Hayles Por Hayles 34 vistas

Verkoper Voeten Tips voor Verkopers
Een verkopersgids voor het online verkopen van voetenfoto's

Ideeën voor Voetfoto's

  1. Accessorizeer je voeten - Om de dingen interessant te houden, houden mannen van voetaccessoires zoals enkelkettingen en teenvingerringen.
  2. Houd je teennagels mooi - Mannen met een voetenfetisj zijn heel kieskeurig over hoe ze hun voeten graag zien. Sommige mannen houden van rode teennagels en anderen verkiezen een donkere kleur. Wissel altijd de kleur van je teennagels af in je content, zodat je een breder publiek met een voetenfetisj kunt aanspreken.
  3. Mannen houden van schoenen - Dat klopt, je bent niet de enige met een schoenenobsessie. Mannen met een voetenfetisj houden ervan om verschillende stijlen schoenen bij vrouwen te zien, van hoge hakken tot sexy laarzen. Dit houdt je content ook interessant, plus je hebt nu een goede reden om een paar nieuwe sexy schoenen te kopen.
  4. Vergeet je panty's niet - De meeste liefhebbers van een voetenfetisj houden ook van panty's en kousen, wat een vrij grote fetisj is geworden met een groot publiek. Echter, mannen die van kousen houden zijn heel specifiek als het gaat om kousen. Ze houden van hoogwaardige merken en verschillende stijlen.
  5. Show je sokken - Nog een item waar voetliefhebbers van houden, zijn sokken. Ze houden van frisse schone sokken en ook van vuile. Je kunt ook je gedragen sokken verkopen. Het zijn niet altijd items die verkopen, maar ik krijg toch minstens één man per maand die graag mijn gedragen sokken koopt.
  6. Maak foto's van je voeten buiten - Om de dingen interessant te houden, maak ik graag foto's van mijn voeten buiten. In het zand, vuile blote voeten in de modder, tijdens het zonnebaden, in het zwembad, enz. Een interessante omgeving zorgt ervoor dat je opvalt.
  7. Maak content met je voeten ingesmeerd met lotion - Als er één ding is waar mannen met een voetenfetisj van kwijlen, dan zijn het wel ingesmeerde of geoliede voeten. Ik heb verscheidene videoclips waarin ik lotion of olie op mijn voeten aanbreng en die verkopen altijd goed.
  8. Gebogen en Plat Pose - Een van de meest veelzijdige poses die een volledig beeld van je voeten geeft. De ene voet blijft gebogen en toont de zijkant en onderkant, terwijl de andere voet plat blijft, waarmee de bovenkant wordt benadrukt. Deze houding biedt een driedimensionaal perspectief en is favoriet bij velen.
  9. Voeten zijwaarts uitgestrekt met Tenen Gespreid - Een speelse maar verleidelijke houding waar je je voeten naar de zijkant uitstrekt en je tenen spreidt. Het is een geweldige manier om de lengte en flexibiliteit van je tenen te tonen.
  10. Invisibele Hoge Hakken Pose - Stel je voor dat je een paar hoge hakken draagt, maar zonder de daadwerkelijke hakken. Buig je voeten op een dergelijke manier en maak de foto van onderaf. Deze houding benadrukt de boog en de hiel en is een hit bij vele voetenliefhebbers.
  11. Close-ups voor Detail Liefhebbers - Soms draait het allemaal om de details. Close-up shots van je tenen, vooral na een verse pedicure, kunnen betoverend zijn voor velen. Zorg dat de belichting perfect is om alle ingewikkelde details vast te leggen.

Hoe Goede Voetfoto's te Maken

Dus nu heb je een selectie van nieuwe ideeën voor voetcontent, laten we eens kijken hoe je geweldige voetfoto's kunt maken. Voetfoto's maken is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Natuurlijk, je kunt nu je telefoon pakken en een foto van je voeten maken, maar we zijn hier om geld te verdienen. Omdat voetenfetisj overweldigend verzadigd is, moet je beter zijn dan de rest en eruit springen. Wanneer een man door het dashboard scrolt, wil je dat hij stopt bij jouw voeten en zegt "wow", ik moet meer zien. Een simpele foto van je voeten in slechte verlichting zal dat niet bereiken. Afgezien van ervoor zorgen dat je voeten mooi gepedicuurd zijn en je teennagels gelakt. Hier zijn enkele dingen die je nodig hebt om geweldige voetfoto's te maken.

  1. Een Goede Kwaliteit Camera - Je kunt je telefoon gebruiken (als deze goede kwaliteitsfoto's maakt) of een digitale camera om foto's van je voeten te maken. Heldere, duidelijke foto's gaan een lange weg.
  2. Goede Belichting - Dit is zo belangrijk. Een andere zaak die ik dagelijks zie op het dashboard zijn voetfoto's genomen in de slechtste belichting ooit. Je potentiële klanten kunnen je voeten niet duidelijk zien en zullen gewoon verder scrollen. Ik gebruik altijd mijn ringlamp als ik foto's van mijn voeten maak. Als het weer mooi is, dan gebruik ik ook natuurlijk licht.
  3. Een Verscheidenheid aan Voetposities - Het hebben van een breed scala aan verschillende poses voor je voetfoto's houdt de zaken interessant. Je wilt niet altijd alleen close-ups van je voeten maken, om op te vallen moet je creatief worden.

Hier zijn wat ideeën voor voetpose foto's:

  • Includeer je billen in je voetfoto's
  • Foto's van je zolen zijn sexy. Includeer ook je hele benen in je foto's
  • Lig op je buik op je bed met je voeten in de lucht
  • Buig je voeten
  • Sta op je tenen
  • Als je bereid bent om naakt te gaan, verkopen naakte voetfoto's heel goed

Tips voor het Verkopen van Voetfoto's

  1. Maak je voetcontent zo professioneel mogelijk - Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat je voetcontent van de hoogste standaard is. Maak je content er zo professioneel mogelijk uit zien, met rekwisieten, achtergronden en accessoires. Dit helpt je om op te vallen en toont dat je serieus bent.
  2. Houd je prijzen laag - Als het gaat om voetenfetisj content, omdat mannen zo gemakkelijk foto's van voeten kunnen krijgen van anderen, raad ik aan om minder voor je content te rekenen omdat je over het algemeen meer geld zult verdienen. Er zijn zoveel mensen die van voeten houden en wanneer zij de voeten van een vrouw vinden die zij leuk vinden, zullen ze bijna alles wat je hebt kopen. De methode van lage prijzen is dat je aan meer mensen kunt verkopen.
  3. Accepteer bestellingen voor aangepaste video's - Met voetenfetisj in het bijzonder, zijn aangepaste videoverkopen een grote zaak. Deze mannen houden van een aangepaste video, en daar is waar het grootste deel van je geld wordt verdiend.

Por Hayles

Hey, I’m Hayles! She/her, 🌈 friendly, Bisexual Come discover what i have to offer. Let me tease you! #ATWHotties2024 Top 0.1% 19th November 2023 Top 1% 3rd November 2023 Top 5% 1st November...

View Profile >


¿Interesado en contribuir a nuestro increíble blog comunitario? ¿Por qué no te pones en contacto con nuestro amable equipo?


Más de nuestro Blog