Waarom je jezelf als nieuwe verkoper niet moet vergelijken met anderen

Queen_Vee Von Queen_Vee 17 Aufrufe

Verkoper Tips voor Verkopers Motiverend
Waarom je jezelf als nieuwe verkoper niet moet vergelijken met anderen

Sta Op & Wees Trouw aan Jezelf

Toen ik me voor het eerst inschreef om verkoper te zijn op All Things Worn dacht ik: “Ik kan verdorie alles verkopen!” Ik ben een natuurlijke zakenvrouw, al werkzaam in de klantenservice industrie!! Ik had er vertrouwen in dat wat ik ook in mijn advertenties zou zetten alles zou zijn wat iemand ooit nodig zou kunnen hebben of willen.

Ik had mezelf opgepept en tegen mezelf gezegd “je kunt dit meisje! Iedereen zegt al hoe mooi je bent!” Ik kon de blikken van mensen voelen die dwars door mijn kleren heen brandden. Mentale gedachten als gedachtebubbels boven hun hoofden! Ik smul er altijd van en slurp die mensen op als een kitten met melk. IK HEB DIT!!

Oké ik heb me aangemeld! Wat nu?! Ik plaatste mijn eerste foto-advertentie en video. En ik zat daar. En zat daar. Niets werd verkocht. Terwijl ik daar zat keek ik door de profielen van andere verkopers, martelde mezelf en dacht “verdorie, je dacht alleen dat je mooi genoeg was hiervoor..” IEDEREEN anders was zo prachtig, vol vertrouwen in hun lichaam en gewoonweg PRACHTIG!

Toen kwam de zelftwijfel en het tweede raden. “Ik bedoel, ik denk dat ik er goed uitzie met mijn kleren AAN! Er is geen manier dat ik er zo uitzie met ze uit! Laten we eerlijk zijn, ik draag een beha om dingen op hun plaats te houden! Niemand wil enorme borsten zien die hangen omdat ze te zwaar zijn!

Niemand wil mijn “witte tijgerstrepen” zien van mijn huid die is uitgerekt om de vrouw te worden die ik nu ben! Wat doe je hier zelfs? Ben je echt wel mooi genoeg? Ik zie er zeker niet zo uit! Bedoelen mensen wel wat ze zeggen als ze mij mooi noemen? Misschien zochten ze naar een compliment terug? (Wat ik altijd gaf/geef omdat ik jouw cheerleader ben! Ik zal voor je juichen als je niet voor jezelf juicht!) Misschien bevatten die gedachtebubbels boven andere mensen hun hoofden niet de woorden die IK dacht dat ze bevatten.

Hoe kunnen ze zich comfortabel genoeg voelen om dat te doen zodat iemand anders het kan kopen en zien? Zou ik ooit genoeg lef kunnen verzamelen om echt zulke dingen te doen?” De zelftwijfel was eindeloos. Ik martelde mezelf maar ik hield ervan om door die profielen te bladeren en te juichen voor deze verkopers die het allemaal leken te hebben!!

Mijn inbox explodeerde niet meteen; ik moest uitzoeken hoe ik mensen met mij kon laten praten. Het was veel vallen en opstaan. En geloof me, er was en is nog steeds veel falen.

Niet al te lang daarna had ik een inbox vol met mensen en ook al hadden zij vele goede recensies van andere verkopers over “tijdige betaling, wisten wat ze wilden”, probeerden ze bij MIJ te komen voor “freebies.” En daar kwam het weer. De zelftwijfel. “Waarom kunnen zij van anderen kopen en proberen iets van mij gratis te krijgen?” “Waarom ben ik hun geld niet waard maar wel een paar zinnen getypt op een scherm?” “Wat hebben andere verkopers wat ik niet heb?”

Uiteindelijk nam een heel aardige koper het risico met mij en werd mijn eerste verkoop!! Ik was dolblij! MIJN ALLEREERSTE VERKOOP! Daarna kwam hij diezelfde week terug voor een tweede bestelling!! Niemand kon mij wat vertellen!! Ik was hem echt zo dankbaar!! Hij was zo vriendelijk en zacht. Ze zeggen dat je je eerste nooit vergeet en dat heb ik niet... En dat zal ik ook nooit doen!! Ik zal hem eeuwig dankbaar zijn.

Toen ik daar zat, genietend van deze ENE koper, had ik het allemaal uitgevogeld. Niemand was beter dan ik. Ja, zij waren waarschijnlijk meer ervaren dan ik, maar niet beter. Waarom vergelijk ik mezelf met anderen en haal ik mezelf naar beneden terwijl we allemaal verschillend en mooi zijn op onze eigen manieren? Wat voor de ene persoon als sexy wordt beschouwd, is dat misschien niet voor een ander. Ze zullen je dat ook laten weten. Meestal door je inbox te vullen met complimenten, een eenzijdig gesprek of een gesprek dat gewoon wegvaagt. Je hebt geluk met degenen die genadig genoeg zijn om je te vertellen dat ze niet geïnteresseerd zijn. (Ik houd van die mensen trouwens!)

De bottom line is dat ALLE verkopers hier mooi zijn. ALLE kopers hier zijn mooi. Vergelijk jezelf niet met anderen. Je bent uniek. Je bent jij. Je hebt iets dat niemand anders heeft! Je hebt dat ene ding dat een bepaalde koper wil! En kopers weten precies wat ze willen.

Dus pas je aan, tenzij het op je NO-NO lijst staat, maar doe geen concessies. Wees jezelf en maak geen excuses daarvoor!

Onthoud dat deze site een achtbaan is. Je moet voorbereid zijn op de dalen, duiken, wendingen, twists en sensaties! Als je jezelf er niet mentaal voor klaarstoomt, dan zul je de rit misschien niet rijden! Weet gewoon dat ik van jullie allemaal houd! Jullie zijn allemaal mooi, elk van jullie! Als je me nodig hebt ben ik hier! Ik hoop als ik jullie nodig heb, dat jullie er ook zullen zijn!

Liefs,

Queen_Vee

#slideintomybox

#queenschambers

#thiccthighsbrowneyes

#alittlecurvyawholelottapervy


Von Queen_Vee

...

View Profile >


Interessiert daran, zu unserem großartigen Community-Blog beizutragen? Warum nicht unser freundliches Team kontaktieren?


Mehr von unserem Blog