Verkopersgids voor het Bevredigen van een Kopers Voet Fetisj

1DeeAnna111 Por 1DeeAnna111 50 visualizações

Verkoper Tips voor verkopers
Verkopersgids voor het Bevredigen van een Kopers Voet Fetisj

Ik ben hier om je te helpen een product te maken waar een voetenkoper dol op zal zijn. Het klinkt misschien heel eenvoudig, maar er zijn veel dingen waar je als verkoper over na moet denken. Beginnend bij de lijst, moet je de aandacht van een koper kunnen trekken en tegelijkertijd eerlijk zijn over je product.

Nadat je hun interesse in je artikel hebt gewekt, hoe bespreek je dan de fijnere details? Heb je de koper in gedachten terwijl je je dag doorbrengt wanneer je je draag begin? Ten slotte, het verzenden van het product naar zijn nieuwe thuis heeft ook enkele uitdagingen.

Dit is gebaseerd op mijn ervaringen met voetenitems zoals gebruikte sokken, goed gedragen schoenen en panty's, en het kan zijn dat iedereen merkt dat hun verkoop anders is. Ik wil het belang benadrukken van een geweldige bio, het vermelden van je details en het schetsen van een algemeen beeld van wie je bent.

Maak het leuk en boeiend, evenals educatief, en zorg ervoor dat je belangrijke dingen vermeldt zoals het bezit van huisdieren, roken en andere dingen die de kwaliteit van je items kunnen beïnvloeden. Allergieën zijn geen grapje voor sommige kopers, en hen vertellen dat je een kat hebt voordat ze hun neus in de sokken stoppen die je een week hebt gedragen, kan hen veel ellende besparen.

Kopers, ik vertel jullie ook om de bio's van je verkopers te lezen. We besteden veel tijd aan het opnemen van essentiële informatie voor jullie over allergieën, verzending en andere dingen die belangrijk zijn voor onze bedrijven en jullie tevredenheid over jullie aankoop.

Het begint met de Lijst

Even snel een foto maken en een item als een stinkende sok aanbieden is niet de beste manier om items op FLO te verkopen. Voor een verkoper om succesvol te zijn, moeten zij begrijpen dat dit een marktplaats is die lijkt op een winkelvoorkant, en kopers zullen etalagekijken terwijl ze scrollen. Als jouw foto hun interesse heeft gewekt, zal je beschrijving ze dan binnenhalen?

Zorg ervoor dat je de geur van je voeten in elke itembeschrijving vermeldt, dit zal de aandacht van veel kopers trekken omdat ze de zoekbalk kunnen gebruiken om jou te vinden. Ook het vermelden van de staat van het item, de leeftijd en enkele details over jouw leven met dat specifieke item helpt om leven te geven aan een item dat je misschien als vanzelfsprekend beschouwt.

Als je die teenslippers al sinds de middelbare school hebt en ze droeg op je seniorjaar lente-uitstap naar Miami, voeg dat dan toe aan je aanbod! Het zal die sandalen een leven geven dat je niet belangrijk vindt om te noemen, maar voor een koper is het intrigerend en geeft het een verhaal dat ze kunnen voorstellen wanneer ze je item in handen hebben.

Maak foto's van je items van boven en onderen, en een van jou die ze draagt. De 4e foto moet specifieke kenmerken van het item laten zien, maar geef niet alles gratis weg. Deze site is ook om foto's van je voeten te verkopen, dus als je foto's van hen in je aanbiedingen plaatst, waar laat dat dan ruimte om Instant Content foto's te verkopen?

Als een koper meer foto's wil dan aangeboden, moet je begrijpen dat sommige oneerlijke mensen dit als een manier gebruiken om gratis content te krijgen. Kijk naar hun beoordelingen, noemen andere eerdere verkopers dat ze meer foto's nodig hadden voordat ze tot aankoop overgingen?

Als ze geen recensies hebben, houd dan in gedachten dat deze persoon misschien niet van plan is om jouw items te kopen, maar eerder om gratis naar foto's van je voeten te kijken. Je kunt vriendelijk uitleggen dat de koper van het item de foto's die ze vragen ontvangt als bewijs van dragen. Wees ook voorzichtig met foto's van de inlegzool, je wilt er een in de lijst laten zien als verkoopfunctie - maar blijf niet meer foto's daarvan sturen naar iemand die de schoen niet heeft gekocht.

Het is ook belangrijk om eerlijkheid te bespreken in je itemlijsten. Onze integriteit is slechts zo sterk als ons woord, vermeld als er problemen zijn, inclusief gaten, schade en slijtageplekken en neem ze op in de toegestane foto's, deze zijn eigenlijk aantrekkelijk voor een koper. Hier zou ik ook vermelden als je doorgaat met het dragen van een item.

Het gebruik van een uitdrukking als: "Dit zijn mijn huidige alledaagse schoenen" zal een koper laten weten dat jouw foto's mogelijk niet up-to-date zijn. Wees voorzichtig bij het aanbieden ervan, en maak een notitie om regelmatig terug te gaan en foto's van de inlegzolen bij te werken omdat deze meestal zijn waar een verkoper naar op zoek is bij de aankoop van een item.

Gesprekken Over Verwachtingen

Je hebt een koper geïnteresseerd in een paar van je kanten sokjes, en ze vertellen je dat ze 3 dagen dragen willen met dagelijks foto's. Je bent enthousiast en wilt die verkoop veiligstellen, ga je akkoord en vraag je om betaling? Stop op dit punt en vraag wat voor soort foto's en hoeveel ze verwachten. Sommige kopers gaan ervan uit dat je aan al hun eisen zult voldoen na een verkoop, en je kan meer aangaan dan je had verwacht.

Add-ons zijn waar je een prijs kunt afspreken voor de extra details waarnaar een koper op zoek is, en die jij verkoopt, maar niet bereid bent weg te geven aan een koper bij aankoop. Je kunt foto's of video's aanbieden die meer van jou en het item laten zien, inclusief gezicht of naaktheid, en je kunt vooraf overeenkomen over een aantal foto's of lengte van de video voordat de totaalprijs wordt afgesproken.

Ook geur moet worden besproken wanneer je het dragen van een item regelt. Als je een 10/10 geur hebt beloofd, komt jouw idee van een 10 overeen met die van je koper? Heb je te veel beloofd qua geur? Als je hebt gezegd dat je zeer stinkende voeten hebt en slechts een draag van 2 dagen met een item hebt afgesproken, hoe zal je geur dan zijn?

Als je net hebt gedoucht voordat je het dragen begon, en op de ochtend van dag 2 nog steeds een milde geur merkt, moet je contact opnemen met je koper en uitleggen dat 2 dagen niet zo sterk kunnen zijn als besproken bij aankoop.

Een verkoper kan op dat moment bespreken om dagen toe te voegen aan het dragen, in plaats van ze gewoon uit te doen op dag 2 en ze in de post te steken. Dit zal een koper teleurstellen en kan leiden tot een negatieve recensie. Houd tijdens je draagt in gedachten dat iemand heel enthousiast is om jouw item te ontvangen! Ik stuur ze berichten met updates over wat ik doe om de geur diep in het item te krijgen, als ze over het algemeen geïnteresseerd zijn om te weten. Hopelijk heb je een relatie met je koper opgebouwd waar jij hun wensen voor jouw draagdag begrijpt.

Verpakking Is Je Eerste Indruk

Veel verkopers gebruiken graag chique verpakkingen voor hun items, anderen houden van eenvoudige en gewone verzendzakken. Zorg ervoor dat je kopers begrijpen dat je verpakking gedetailleerder zal zijn als je deze route volgt. Velen kunnen onverklaarbare roze vloeipapier en bedankkaarten met lippenstift niet in hun vuilnisbakken thuis hebben. Parfum spuiten op een item zal ook het harde werk dat je zojuist hebt voltooid bederven, vraag alle kopers of ze deze extra's in hun pakket willen.

Test al je verpakkingen in de loop van de tijd en zorg ervoor dat het tegen de tijd in transitie kan. Gebruik vacuümsealers met voorzichtigheid, aangezien ik eerst een Ziploc zakje en dan een vacuüm seal gebruik, om er zeker van te zijn dat de geur daadwerkelijk tegen het item wordt vastgehouden en niet eruit wordt getrokken. Sommige dikke merkzakken kunnen een plastieklucht naar je items achterlaten.

Iedereen is anders en moet al hun items testen voordat ze ze naar klanten sturen, of op zijn minst om die feedback vragen voor hun eerste paar zendingen. Je wilt niet ontdekken nadat je een heleboel items hebt verstuurd dat er een onaangename bijgeur aan je verpakking zit.

Met alle dingen hoop ik dat je, naarmate je meer kennis opdoet over het verkopen van voetenitems, dat je gaat delen met nieuwere leden van Feet Lovers Only. Als er nieuwe verkopers zijn met vragen, neem dan gerust contact met me op. Dit is een geweldige gemeenschap en ik had hulp van een prachtige mentor toen ik lid werd, dus ik zal het blijven doorgeven. Veel succes met verkopen!


Por 1DeeAnna111

...

View Profile >


Interessado em contribuir para o nosso incrível blog comunitário? Que tal entrar em contato com a nossa equipa amigável?


Mais do Nosso Blog