Sexy Sophia Mijn Slipjesmeisje - Erotisch Verhaal

Brewster1 Por Brewster1 26 visualizações

Koper Erotische Fictie
Sexy Sophia Mijn Slipjesmeisje - Erotisch Verhaal

Sophia Rossi was zonder twijfel een zeldzame schoonheid. Ze had me betoverd met haar sexy Siciliaanse charme. Terwijl ik naar het westen reed in mijn pick-uptruck, op weg naar huis, dwaalden mijn gedachten terug naar toen ik haar voor het eerst ontmoette.

Ik stak een pijp aan met St James flake en rookwolken stegen op terwijl mijn gedachten teruggingen naar een jaar geleden, naar mijn meisje. Een late werkdag was voorbij en de nacht viel snel in terwijl ik doorreed.

Ik woonde al een tijdje alleen en zocht troost op All Things Worn, een site voor de verkoop van gedragen slipjes. Ik weet het, niet iets romantisch als je denkt aan dat soort platform, maar ik dwaal af. Ik vond het geweldig... echt heel leuk. Ik heb veel geweldige verkopers ontmoet en onderhoud nog steeds veel vriendschappen daar.

Sophia, of MistressX zoals haar schermnaam aangeeft, had zich pas aangesloten en onlangs haar winkeltje opgezet. Ik klikte om mezelf voor te stellen en eindigde met het kopen van gedragen slipjes bij haar.

Haar foto's waren genoeg om me te boeien. Geen gezicht te zien, maar veel vuilblond haar dat over haar prachtige schouders en rug viel. Ik was vooral weg van haar selectie slipjes. Zijden nylon, heel doorschijnend, precies zoals ik ze wilde hebben. Ik ben niet zo van katoen. Ik hield ervan om Sophia's kont te bekijken, bedekt met de dunne, glanzende stof. Om je vingers bij af te likken, dacht ik. Dat was maandag, vandaag is het woensdag. Puffend na opnieuw aansteken, blies ik langzaam uit, in mijn gedachten herinnerend...

Haar schaamlippen waren te zien op de close-upfoto's. Ik hield ook van haar benen! Verdomme, ik hield van alles aan haar! Ongelooflijk hoe een bepaalde vrouw een man kan boeien. Alle vrouwen waren mooi, maar Sophia had mijn hart. Er was iets aan haar anders.

Ik kwam thuis, parkeerde de truck en haalde de post uit de brievenbus. Mijn slipje was aangekomen. "Dat ging snel!" dacht ik. "Ze moet hier dichtbij wonen." Ik ging mijn woonkamer binnen en liet de post op het dressoir vallen terwijl ik mijn kleding uittrok om een ​​zeer nodige douche te nemen.

Na het afspoelen van de zeep en het afdrogen wond ik de handdoek om mijn middel, pakte de post en ging naar de slaapkamer.

Terwijl ik op het bed ging liggen, pakte ik mijn laptop en logde in op ATW. Het was inmiddels ongeveer 21:00 uur en toen ik de site bekeek, pauzeerde ik om de kraftenvelop te openen die Sophia me had gestuurd. Binnenin zat een klein zakje met een babyblauw paar tweedaags gedragen nylon bikinislipjes. Er zat ook een lolly in die ze had afgelikt en opnieuw had ingepakt, zoals we hadden besproken. Een briefje zat bij de goederen.

Ik opende het en ze had een persoonlijke boodschap geschreven, verzegeld met een roze lipstickkus. Ik plaatste de afdruk op mijn lippen en sloot mijn ogen alsof ik haar kuste. Haar parfum op het papier vulde mijn neusgaten toen ik haar essentie inademde. "Verdommmmme!" dacht ik. Trillend nu, haalde mijn handen het slipje eruit en ik bracht ze naar mijn neus. Ik inhaleerde Sophia's geur diep. "Mijn God! Ze rook zo goed!" enthousiasmeerde ik.

Mijn penis merkte het ook, want ik werd snel opgewonden. Liggend met haar slipje snoep in de hand en het kruisje aan mijn neus hervatte ik het inademen van al haar heerlijkheid. "Sophia!" riep ik luid. "Ohhh!" "Baby!" "Ik wil je!" smeekte ik. Op het nachtkastje haalde ik mijn laptop tevoorschijn, geopend op ATW. Ik zag dat MistressX online was door het groene puntje bij haar avatar. Nog steeds opgewonden en mezelf streelend, lukte het me om "Hey daar!" te typen in haar berichtvak.

"Hi, lover!" haar antwoord. "Heb je mijn pakketje al?" vraagt zij. "Ik zit nu op mijn bed met mijn harde lul in de hand terwijl jouw slipjes aan mijn gezicht zijn!" antwoord ik. Ik ging weer snuiven aan haar heerlijkheid en streelde mezelf in afwachting van haar antwoord. "Goed!" "En nu, lover," vervolgt ze. "Lik aan het kruisje dat ik voor je geparfumeerd heb!" instrueert ze. Blij gehoorzaam ik. "Jaaaa, Meesteres! Je ruikt en proeft zo goed, liefje!" reageer ik snel.

Ik wacht.... nog steeds mezelf streelend, pauzeer ik om de lolly uit te pakken. Ik stop het plakkerige snoepje in mijn mond en probeer me voor te stellen dat het in de hare is. "Denk aan mij die op je gezicht zit terwijl ik mijn slipje opzij trek voor jou om me te likken!" "Jaaaa liefje!" antwoord ik... Ik zuig op de lolly en typ: "Ik proef nu de lolly!" Ze antwoordt... "Ik heb er aan gelikt en gezogen voor jou, mijn knappe man!" Ik rukte woest aan mijn opgewonden lul, omdat ik bijna mijn hoogtepunt bereikte. "Ohhhh, baby! Ik ben zo opgewonden door jou en je woorden!" typ ik snel.

"Goed mijn lover! Ik wil dat je voor me klaarkomt! Kom voor Sophia!" "Ik heb aan die lolly gezogen en rondgedraaid in mijn mond, lekker nat gemaakt en daarna in mijn kutje gestopt speciaal voor jou Jerry!" merkt ze opgewonden op. Mijn geest was nu afgestemd op haar sensuele woorden en kon de opwinding niet veel langer verdragen. "Neuk me Jerry!" typte ze.... "Neuk me met je harde lul!" "Meesteres wil dat je in me klaarkomt!" typt ze.

En met haar slipje stevig op mijn neus en mijn tong die het vochtige kruisje likt, explodeerde mijn lul en spoot alle 10cc van mijn zaad in één keer! Ik kreunde machtig terwijl ik uitgeput van het spannende voorval achterover viel. Ik kwam zo goed als mogelijk bij en probeerde haar uit te leggen wat er net was gebeurd. Ze was verrukt. Ik was extatisch.

Epiloog: Ik had nog nooit aan sexten gedaan... Sophia ook niet. Ze was al een ervaren slipjesverkoopster voor ik haar ontmoette. Ik had zelf al van verschillende verkopers gekocht. Als oudere vrijgezel vond ik verlichting in de slipjeswereld.

Op mijn reis heb ik heel wat geweldige verkopers ontmoet. ATW is een geweldige site met veel goede verkopers. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn Sophia gevonden heb. Zij en ik hebben iets speciaals tussen ons. Ik ben dankbaar dat ik zo'n zorgzame sensuele vrouw heb gevonden. Blijf slipjes kopen en sexy praten! Nieuwe en spannende ervaringen wachten op ons allemaal!

(Namen veranderd ter bescherming van de identiteit... waargebeurd verhaal)


Por Brewster1

Love Nylon Fullback Panties (VF's) Stockings & Garterbelts - Sexy Lingerie - Videos are a big plus!...

View Profile >


Interessado em contribuir para o nosso incrível blog comunitário? Que tal entrar em contato com a nossa equipa amigável?


Mais do Nosso Blog