Leraar Overdag, Gebruikte Slipjesverkoper 's Nachts

Lucylou_High_School_Teacher Por Lucylou_High_School_Teacher 33 visualizações

Verkoper Perspectief van de Verkoper
Leraar Overdag, Gebruikte Slipjesverkoper 's Nachts

Hallo iedereen! Ik ben Lucylou, een middelbareschoolleraar, en welkom bij mijn eerste blog.

Vele kopers vragen mij of ik echt een leraar ben. Het antwoord is ja!

Mijn werk

Ik ondersteun 43 leerlingen tussen de 11 en 16 jaar, die allemaal individuele complexe leerbehoeften hebben (Autisme, dyslexie en ADHD), binnen een gewone schoolsituatie. Ik houd van een uitdaging en zie het goede in iedereen, hoewel het soms zwaar werk is maar ongelooflijk belonend, vooral als je leerling levensvaardigheden heeft ontwikkeld om uit te vliegen in deze grote, wijde wereld.

Mijn thuisleven

Ik ben ook een trotse moeder van vier volwassen kinderen, die allemaal het nest uitgevlogen zijn om hun eigen professionele wegen in het leven te volgen.

In mijn vrije tijd is tuinieren mijn passie. Ik houd van het verzorgen en zien groeien van planten tot prachtige bloemen. Dit is zo lonend... dus je kunt zien hoe mijn werk verbonden is met mijn thuis en tuinieren.

Hoe ben ik begonnen met verkopen?

Nou, dit is mijn verhaal.

Ongeveer zes jaar geleden was ik op een avond gezellig aan het socializen met mijn vriendinnen—allemaal zeven—in onze lokale drinkclub. Het verkopen van slipjes werd een gespreksonderwerp. Ik denk dat er toen een televisieserie op tv was, Orange is the New Black, waarin het verkopen van slipjes een onderwerp was! Na een paar drankjes en gegiechel, plaatste een collega een weddenschap. De weddenschap was wie als eerste een gebruikt slipje kon verkopen op welk platform dan ook!

Slipjes verkopen? Ik wist niet eens dat het bestond! Ik vond het ondeugend, intrigerend en opwindend.

Ik heb een zeer competitieve aard, dus de weddenschap stond...

Niet echt wetende waar ik aan begon en volkomen naïef of vanille, het plezier en de opwinding zorgden voor een innerlijk vuur in mij.

Ik zocht op het internet, en tot mijn verbazing leefde ik in een wereld waar ik gretig was om te onderzoeken. Waarom wist ik niet dat dit bestond?

Na wat onderzoek, sloot ik me aan bij een platform en het duurde niet lang voordat ik mijn eerste paar verkocht—mijn allereerste paar gebruikte vochtige slipjes. Ik was opgewonden, nerveus en tegelijkertijd bang.

Ik dacht "Ben ik te oud?" Wat als ze het niets vinden? "Wat als ik ze teleurstel?" Mijn angst was vooral gericht op het willen behagen. Vergeet de weddenschap... dit nieuwe avontuur ging over plezier en behagen.

Mijn koper was dolenthousiast en tot op de dag van vandaag koopt hij nog steeds van mij. De complimenten wakkerden mijn innerlijke zelfvertrouwen ook aan.

*FYI, ik won de meidenwedstrijd niet; ik was de laatste die verkocht. Echter, ik ben de enige van de meisjes die bleef verkopen, wat bijna een voltijdbaan is geworden.

Platforms

Er is een overvloed aan platformen voor het verkopen van content, maar ik kan u verzekeren dat geen enkele zo goed is als ATW.

ATW beschermt zijn verkopers en kopers. Ze filteren het grootste deel van de oplichters eruit en bieden ondersteuning bij geschillen. Ze hebben ook een veilige betaalmethode genaamd KinkCoins, wat ook een pluspunt is voor kopers die betalingsvertrouwelijkheid nodig hebben!

Ik zou graag wat verbetering zien in de ontwikkeling van de site, vooral binnen notificaties, zodat je niet voortdurend hoeft in en uit te loggen om te zien of je een rode stip hebt.

Ik denk ook dat de site zou profiteren van het hebben van een community ondersteuningsforum zodat we allemaal die vragen kunnen stellen en onze kennis kunnen delen.

Ik als verkoper op ATW

Er is mij vaak gevraagd door nieuwsgierige kopers waarom ik mijn content verkoop terwijl ik al een baan heb!

Iedereen verkoopt om verschillende redenen; mijn reden is dat het een zelfvertrouwensbooster voor mij is en het idee iemand te behagen.

Het verkopen van mijn items op ATW gaat helemaal over het opbouwen van die connectie. Het leren kennen van de verlangens, behoeften en genoegens van kopers binnen een veilige omgeving voor mij, of het nu digitale of fysieke content is, de opwinding van het voorzien voor de ontvanger is veel meer dan ik kan uitleggen! Ik weet dat de kopers ook net zo blij zijn, vooral als ik hun prachtige recensies lees, en velen worden herhaalkopers!

Weten dat MIJN content wereldwijd reist, is een opmerkelijke prestatie, en ik ben trots om te zeggen dat ik een Top Betrouwbare Verkoper ben met meer dan 50+ 5* recensies.

Community

Mijn inbox staat ook altijd open voor verkopers in deze community! Als ik steun kan bieden of advies kan geven met een vriendelijk, ondersteunend oor, zal ik mijn best doen om te helpen. Ik ben zeker geen expert, maar ik heb in de loop der jaren zoveel geleerd over het voldoen aan de verwachtingen van kopers, hoe content te promoten en te adverteren, de beste manier om goederen te verzegelen en te verpakken voor verzending, het opstellen van een goede bio en de tekenen van een mogelijke tijdverspiller of oplichter. Ken je waarde!

Zoals veel leden eerder hebben uitgedrukt, doe nooit iets waar je je niet prettig bij voelt. Stel je grenzen en houd je eraan!

Mijn inbox staat ook open voor iedereen die lid is en gewoon wil bereiken.

We zijn allemaal zussen en broers met dezelfde gemeenschappelijke interesse, dus het delen van onze kennis en expertise zal deze familie laten groeien!

Dankbaar voor ATW en zijn familie.

❤️ Lucylou x


Por Lucylou_High_School_Teacher

*NO PAY NO PLAY* *ATW top 0.1% seller week in week out 5* reviews, experienced seller Hello 👋 & welcome 🙂 Ms Lucy is my name. Thank you for looking drop me a...

View Profile >


Interessado em contribuir para o nosso incrível blog comunitário? Que tal entrar em contato com a nossa equipa amigável?


Mais do Nosso Blog