Hoe Je Taken Creëert Die Subs Op Hun Knieën Krijgen

Withlovefromevex Por Withlovefromevex 48 visualizações

Verkoper Dom/sub Tips voor verkopers
Hoe Je Taken Creëert Die Subs Op Hun Knieën Krijgen

Ik ben al 7 jaar sekswerker en ik heb het genoegen gehad om twee maanden op ATW te zijn op het moment van schrijven. Zonder twijfel is een van mijn favoriete manieren om met mensen te werken (evenals een van mijn meest gevraagde diensten) het uitvoeren van taken, of dat nu via eigenaarschap is of een specifiek takenpakket.

Als je op deze manier met kopers wilt werken of al op deze manier met kopers werkt en je taken naar een hoger niveau wilt tillen, dan is hier mijn advies om je subs, slaven en sissies op hun knieën te krijgen.

Voordat je begint:

Prijs dienovereenkomstig

Minimaal wordt volgens prijsgidsen zoals TidalWave679's $10 USD per taak aanbevolen, en als mijn taken als een bundel worden gekocht, liggen ze rond dit bedrag, afhankelijk van een paar factoren. Mijn langdurige relaties hebben meer op maat gemaakte prijzen omdat het veel meer communicatie en tijd vereist.

Bij het bepalen van de prijs moet rekening worden gehouden met de tijd die nodig is om hen te leren kennen, om de taken te bedenken, om bewijs te verzamelen en te controleren voor straffen indien nodig en voor nazorg. De tijd die nodig is om taken te creëren, is waarom ik over het algemeen de voorkeur geef aan mensen die mijn sub-aanvraag voltooien en solliciteren om op een lopende basis met mij te werken. Dit dient zowel jou als je sub/slaaf/sissy omdat je de kans krijgt om meer over hen te leren op een veel dieper niveau.

Deze betaalde aanvraag is een grondige reeks vragen die mij inzicht geeft in wie ze zijn en de beste manieren voor ons om samen te werken. Na dit heb ik alle informatie die ik nodig heb om een dialoog te openen en overeen te komen over een wekelijks aantal taken, regels en verantwoordelijkheden in plaats van individuele taken, wat een veel korter tijdsbestek is. Ik doe zelden eenmalige taken, maar ik doe wel 'sets' van 3 of 5 taken.

Onthoud dat gepast prijzen in het belang van iedereen is, omdat het ervoor zorgt dat je de tijd hebt om je zorgplicht uit te voeren. Je onderbetaald voelen kan leiden tot wrok of het haasten van de ervaring.

Welk type taken zou je moeten creëren?

Leer ze kennen

Een van de beste manieren om verleidelijke taken te creëren is door te weten te komen met wie je werkt. Ieders fetisjen, limieten en vereisten zijn anders, daarom moeten jouw taken uniek en op maat gemaakt zijn voor de persoon met wie je werkt.

Er zijn maar weinig dingen die mij meer plezier bezorgen dan een bericht te ontvangen van een sub of slaaf achteraf die zegt dat dit de eerste keer is dat ze taak X hebben ervaren of hoe erg ze weggeblazen werden door de ervaring.

Deze stap kan de ervaring echt naar een hoger niveau tillen voor iedereen. Dus nadat je betaling hebt ontvangen, neem dan 5-10 minuten om deze cruciale details te leren kennen:

Harde grenzen

Zijn ze een sl*t, sub, c*nt?

Het weten welke namen je zult gebruiken kan integraal zijn voor de ervaring. Toen ik een keer met iemand werkte die comfortabel was met alle termen die ik hierboven gebruikte, maar niet comfortabel was met "loser". Je weet niet wat iemands grenzen zijn totdat je vraagt en als ik onwetend het woord loser had gebruikt, had dat de hele ervaring van die persoon kunnen verstoren.

Zijn er bepaalde aspecten van hun fetisjen die taboe zijn?

Het spreekt voor zich dat JIJ ook eigen harde grenzen en grenzen moet hebben en dat je ongeacht het aangeboden bedrag aan deze grenzen moet blijven vasthouden.

Ik ben extreem fetisjvriendelijk en tot nu toe heb ik nog nooit een sub iets gevraagd wat ik niet bereid was om te voorzien. Maar als iemand me zou vragen om iets te doen waar ik niet comfortabel mee was, zou ik heel gemakkelijk nee kunnen zeggen en laten ze iemand anders vinden. Onthoud dat er twee mensen in de ervaring zijn en je moet met elke beslissing die je maakt rekening houden met beide partijen.

Fetisjen

Voetb*tch? Geldslaaf? Toiletsl*t?

Waar worden zij opgewonden van?

Sommige mensen vertellen je aarzelend niet te veel details omdat ze je de taken zelf niet willen geven. Dat is prima! Je hebt slechts een paar details nodig om mee te werken en het belangrijkste is dat je weet waar ze absoluut niet comfortabel mee zijn.

Beperkingen

Dit kan gemakkelijk gemist worden, maar het is zo belangrijk om te controleren voordat je begint.

  • Zijn zij nu beschikbaar om de taken te voltooien?
  • Hoe laat is het waar zij zijn?
  • Wonen zij met iemand wat hun taken zou kunnen beperken tot bepaalde kamers of parameters?
  • Moeten zij ergens zijn in de komende 20 minuten, 30 minuten of uur?

Een ander ding dat behulpzaam kan zijn, is als zij accessoires/rekwisieten enz. nodig hebben om de taak te volbrengen, hen te vragen deze vooraf klaar te leggen voordat ze beginnen. Op die manier weet je voordat je in de heftigheid van een sessie belandt en je de opbouw moet verstoren om rond hun beperkingen te werken.

Creëren & Voltooien van Taken

Categorieën van taken

Taken kunnen rond, maar niet beperkt tot, de volgende zaken zijn:

  • Foltering & CBT
  • Gedwongen bi
  • Vernedering (openbaar en persoonlijk)
  • Afbraak
  • Gedwongen feminisatie
  • Aanbidding
  • Voeten
  • Seksueel
  • Financiële taken (uitgeven, controleren en versturen)

Let op dat bij openbare vernedering dit wettelijk, veilig en met instemming van alle betrokken partijen wordt uitgevoerd. I.e. openbare geschreven of gecensureerde beeldvernedering op ATW - een op fetisjen gebaseerd platform, in tegenstelling tot zichzelf blootstellen op straat of het verrichten van seksuele activiteiten in het openbaar, wat illegaal is.

Bedenken van taken

Nu zou je alle informatie moeten hebben die je nodig hebt om een aantal ongelooflijke taken te creëren, wat hierna komt is geheel afhankelijk van jouw creativiteit in combinatie met jouw ervaring. Hier zijn nog enkele extra zaken om in gedachten te houden:

  • Gebruik geen generieke takenlijsten die je op het internet kunt vinden, als jij ze kunt vinden, kunnen zij dat ook en dat is niet waarvoor je betaald wordt
  • Let op de tijd
  • Vraag altijd om bewijs van de voltooiing van de taak

Bewijs verkrijgen

Ik vraag mijn subs en slaven altijd om bewijs dat ze de taken hebben voltooid in de vorm van foto's of in sommige gevallen video's. Dit zorgt ervoor dat taken naar mijn zin zijn gedaan en dat ze daadwerkelijk helemaal gedaan zijn! Het helpt hen ook om in de ervaring te duiken en voegt anticipatie toe, zich afvragend of ik hun inspanningen geschikt zal vinden.

Mijn subs en slaven weten dat ik een strenge Godin ben en dat is precies waarom ze van mij houden. Maar ik ben altijd streng binnen de grenzen die we eerder zijn overeengekomen. Hoewel ik mensen tot hun limits zal duwen, is toestemming de kern van al mijn relaties en houd ik echt van deze dynamieken.

Slotgedachten

Zoals je kunt zien, zijn er veel zaken om te overwegen die gaan over het creëren van taken, maar er is veel om van te houden en te leren binnen dit proces. Onthoud om je diensten dienovereenkomstig te prijzen en om de persoon aan de andere kant van het scherm te leren kennen.

Dat was het voor deze blogpost.

Met liefde van Eve x


Por Withlovefromevex

👑 Australia's #1 ATW Ebony Goddess 👑 Oscar Wilde once said “I can resist anything except temptation”. And although you may try to convince yourself that you can resist me…...

View Profile >


Interessado em contribuir para o nosso incrível blog comunitário? Que tal entrar em contato com a nossa equipa amigável?


Mais do Nosso Blog