De Psychologie van Fetisjisme: Empathie versus Sympathie

BBWBigAndBusty1 Por BBWBigAndBusty1 22 visualizações

Verkoper
De Psychologie van Fetisjisme: Empathie versus Sympathie

Hallo aan alle kinky wezens daarbuiten! Voor degenen die mij niet kennen, ik ben BB! Ik ben een grote, mooie, extreem empathische moeder en psychologiestudente die opgewonden raakt door met jullie stoute mensen online te verbinden. Vandaag ben ik hier om een beetje over psychologie te praten. Nu vraag je je misschien af waarom ik zoiets zou willen bespreken op een site als ATW, maar eerlijk gezegd - dit is de beste plek hiervoor! Om eerlijk te zijn, het doorgronden van mensen hun brein op platforms zoals ATW is wat mij echt heeft aangemoedigd om mijn opleiding in psychologie te beginnen. Kinks en fetishes komen meestal voort uit een soort gebeurtenis, trauma, of verwaarlozing die we in het verleden hebben ervaren. Alles wat ons is overkomen, of wat niet is gebeurd en een verlangen heeft achtergelaten, heeft ons gevormd tot wie we zijn.

Sympathie Vs. Empathie

Dit brengt me perfect bij wat ik wilde bespreken: sympathie versus empathie. Wat is empathie en waarom is het zo anders dan sympathie? Empathie verbindt ons terwijl sympathie ons loskoppelt. Om empathie te hebben, moet je het perspectief van een ander persoon kunnen innemen en hun perspectief herkennen als hun waarheid zonder oordeel (niet gemakkelijk omdat we allemaal wel van een beetje oordelen houden, toch?). Je moet emoties in andere mensen kunnen herkennen en dat communiceren. Neem BDSM als voorbeeld (als je op de veilige manier speelt). Als een goede dom(me), top, daddy, of welke dominante titel je ook hebt, moet je tijdens het spelen kijken en luisteren. Je moet rekening houden met de emoties van je partner om ze veilig te houden. Heb je ze te ver geduwd? Soms, als de dominante, heb je te maken met subs die bang zijn om hun stem te gebruiken, dus het delen van emoties en het verbinden met hen is cruciaal. Empathie is dat juist - emoties delen met iemand anders. Hun gevoelens met hen voelen. Dit doen is erg dapper. Stel je voor, je merkt dat Tom in een donker gat is gevallen. Tom vertelt je dat ze vastzitten, het is donker en het is overweldigend. Je kunt sympathie hebben voor Tom en zeggen, "Nou, dat zuigt. Heb je water nodig?" of je kunt een beetje van die duisternis overnemen, het zelf voelen en verbinding maken met Tom. In plaats van te zeggen "dat zuigt", kun je empathie hebben met Tom en zeggen "Hé, ik weet dat het donker is. Je bent niet alleen." Empathie is een licht, en empathie is een keuze.

Empathisch zijn kan eng zijn. Je moet echt voorzichtig zijn om niet te veel gevoelens van een ander over te nemen. Om echt met iemand te verbinden in welke situatie ze ook zijn, moet je jezelf in diezelfde situatie brengen. Meestal betekent dit dat je in het verleden op een of andere manier ook in deze situatie bent geweest. Als deze situatie een donker gat is, kies je ervoor om terug te gaan naar dat donkere gat waar je jezelf uit hebt geklauwd, alleen om bij iemand anders te zitten en ze te helpen. In de meeste gevallen komt empathie nooit voor in de vorm van "minstens" uitspraken. "Je zit vast? Minstens ben je niet dood." "Je bent ziek? Minstens kunt je nog werken." "Je hond is gestorven? Minstens heb je een hele dag met hem kunnen doorbrengen voordat hij ging." Deze uitspraken helpen niet en duwen de lijdende persoon eigenlijk weg. Het maakt de persoon voelen alsof wat ze voelen niet geldig is. Mensen voelen zich niet beter van advies of woorden, ze voelen zich beter met verbinding.

Verbindingen Opbouwen op ATW

Vanuit mijn ervaring in het afgelopen jaar hier, komen net zoveel (zo niet meer) mensen naar ATW voor verbinding als dat ze komen om hun rotsen van opwinding te laten afkomen. Als je het genoegen hebt de kans te krijgen om met een koper te verbinden, probeer ze echt te begrijpen. Ik heb het niet over het lastigvallen van de anonieme Instant Content koper, ik heb het over de kopers aan wie je taken geeft. De kopers die je vernedert en domineert. Zelfs degenen die je chanteert. Neem die extra minuut of twee om ze echt op een menselijk niveau te leren kennen, ik beloof je dat het de ervaring voor jullie beiden alleen maar zal verbeteren. Dit werkt zelfs met de mensen waarvoor je ondergoed draagt. Kopers, voor jullie geldt hetzelfde! Als je de tijd neemt om te verbinden met je verkoper voordat je daadwerkelijk een snuif krijgt van hun heerlijke ondergoed, zullen ze nog beter ruiken! Het zal zeker ook de opwinding opbouwen!

Conclusie

Dus, mijn beste kinky vrienden, of je nu de beste dom(me) wilt zijn die je kunt zijn of langer wilt blijven dan een paar weken of maanden op een plek als ATW, ik zeg probeer wat empathie te gebruiken. Vooral tijdens vernederende taken en degradatie. Ik moedig kopers aan om ook te proberen te verbinden en empathie te tonen. Het zal niet alleen je ervaring met je verkoper verhogen, maar het geeft je ook een glimp van wie ze werkelijk zijn. Uiteindelijk zijn we allemaal slechts gebroken mensen die proberen te verbinden en niet alleen vast te zitten in dat donkere gat.


Por BBWBigAndBusty1

Hey there, friends 🤗 I'm BB- a sassy, fat assy BBW/SSBBW mom and college student that gets wet at the thought of you sniffing my panties 😈 I'm not huge on...

View Profile >


Interessado em contribuir para o nosso incrível blog comunitário? Que tal entrar em contato com a nossa equipa amigável?


Mais do Nosso Blog