De Kunst van Sisssificatie

Secret_Serenity Por Secret_Serenity 27 visualizações

Verkoper Perspectief van Verkopers
De Kunst van Sisssificatie

Wat is Sissification precies? Wat houdt het in? Hoe werkt het? Waarom zou een man zichzelf willen castreren? Er zijn zoveel vragen over de kunst van Sissification. Maar hoeveel worden er echt beantwoord?

Als je je weg hebt gevonden in de wereld van seksuele ontdekking, ben je bekend geraakt met kinks en fetishes. Onder deze gewenste ontmoetingen ligt Sissification. Kans is dat je mannen bent tegengekomen die zich willen laten feminiseren. Misschien ook niet.

In deze blog gaan we niet alleen Sissification definiëren, maar ook de hele transformatie ontdekken van wat het inhoudt om een “Sissy” te worden. En waarom het gewoon de “nieuwe norm” zou kunnen zijn.

Inleiding

In het algemeen verwijst de term "Sissification" naar het feminiseren van een man tegen zijn wil of zonder kennis. Wikipedia definieert Sissification als de praktijk van het aanmoedigen en/of trainen van een onderdanige partner om op een vrouwelijke of overdreven vrouwelijke manier te handelen, inclusief het verkleden van de onderdanige partner als een vrouw. Een Sissy is geen vrouw, noch classificeren zij zichzelf als vrouwen. Een sissy is een man die zich niet gedwongen voelt om de traditionele genderrollen van mannen en vrouwen te volgen. Hij krijgt erotische opwinding van het "gedwongen worden" om zich als een vrouw te gedragen of heeft een sterke wens om het feminisatieproces te ondergaan. In de meeste gevallen wordt de onderdanige partner "gedwongen" bereidwillig. De onderdanige partner wenst deel te nemen aan het Sissification proces. Zij hebben een sterke wens om castratie te ondergaan.

Jaren geleden betekende “sissy” genoemd worden dat een man, of persoon, zwak was, dat ze “zachter” waren dan hun mannelijke leeftijdsgenoten, en vrouwelijke kenmerken vertoonden. Het werd op een neerbuigende manier gebruikt, als een manier om een andere persoon te vernederen. Vandaag leven we in een vrouw-dominante maatschappij, waar het tonen van mannelijkheid negatief wordt bekeken, als giftig en gevaarlijk, in plaats van de manier waarop mannen worden geportretteerd in de meeste sprookjes - dat mannen de held van een vrouw zijn. Als een manier om te ontsnappen aan de negatieve veralgemening van mannen, hebben sommigen zich tot het Sissification proces gewend, als een manier om meer vrouwelijk en meer gewenst te worden. Sissification is wanneer een man bereidwillig een fysiek en systematisch proces van psychologische zelfcastratie ondergaat.

Het transformatieproces

De transformatie om een Sissy te worden, of het Sissification proces te doorstaan, is zowel een mentale als fysieke verandering. Het hele proces kan vrij lang worden, afhankelijk van wat de onderdanige wil worden. Een Sissy zijn is niet soms vrouwelijk handelen en zichzelf een “Sissy” noemen. Het proces is bedoeld om de manier waarop iemand denkt en voelt te veranderen. Uiteindelijk verandert het een persoon volledig. Maar deze verandering hoeft niet permanent te zijn. Het hangt allemaal af van hoe ver in de transformatie iemand wil gaan.

Om de transformatie succesvol te laten zijn, moet de onderdanige absolute vastberadenheid tonen. De onderdanige moet verlangen vrouwelijk te worden en uitkijken naar het doorlopen van het proces. De totale duur van de ervaring is iets dat wordt overeengekomen als een doel voor volledige transformatie. Desalniettemin is het proces geleidelijk, en indien grondig doorgevoerd, kan het meerdere maanden, zelfs mogelijk jaren duren.

Laten we nu iets dieper ingaan op het daadwerkelijke proces van Sissification. Hoewel er nu meegaande websites zijn die iemand kunnen helpen met het vrouwelijke verlangen, als het alleen wordt gedaan, zonder een dominante, is het uitsluitend de verantwoordelijkheid van de onderdanigen om gefocust te blijven op taken. Taken zijn verantwoordelijkheden die moeten worden opgenomen en voltooid door de Sissy. Over het algemeen worden taken uitgevoerd gedurende het hele transformatieproces, op specifieke verschillende manieren. Tijdens de transformatie wordt sterk aangeraden dat de Sissy de voortgang van haar vooruitgang bijhoudt, naarmate de tijd verstrijkt. Dit is erg bemoedigend, om terug te kunnen kijken en te realiseren hoeveel ze veranderd zijn. Het bijhouden van een record van taken en de follow-through details van elke taak kan ook erg behulpzaam zijn. Een zeer populaire techniek die wordt gebruikt tijdens Sissification staat bekend als "operante conditionering". Operante conditionering is wanneer een gewoonte wordt ontwikkeld door het proces van het gebruik van een beloning voor elke taak gerelateerd aan het uiteindelijke doel.

Om de Sissification succesvol te laten zijn, moet de Sissy een geldige inspanning leveren om zichzelf te castreren. Dit kan worden gedaan door ervoor te zorgen dat ze zich uiterlijk vrouwelijk gedraagt. Dingen zoals op een meer vrouwelijke manier lopen, zachtjes stappen en de heupen met elke stap zwaaien zullen een groot vrouwelijk perspectief toevoegen. Sissies kunnen ook beginnen met het vaker dragen van vrouwelijke kleding, zowel ondergoed als buitenkleding. Wanneer een Sissy slipjes draagt, kunnen ze soms kiezen welk ondeugend klein onderkledingstuk ze verbergen. Dit is zowel een leuk als lonend spel voor de Sissy. Een ander belangrijk aspect van transformatie is wanneer een Sissy begint met het "tucken" van hun genitaliën tussen hun benen, zodat er geen bobbel te zien is. Sissies kunnen ook leren scheren en beginnen met scheren op plaatsen waar ze dat niet deden toen ze man waren. Leren hoe je make-up aanbrengt, is een van de belangrijkere dingen die een Sissy vroeg leert. Omdat ze zo'n vrouwelijkheid moeten uitstralen, is het gebruik van make-up om schoonheid toe te voegen en te versterken erg belangrijk. Omdat vrouwen niet staand plassen, moet een Sissy zich aanpassen aan het plassen terwijl ze op het toilet zit.

Zelfzorg en Psychologie

Gedurende de loop van Sissification is het uiterst belangrijk om goede zelfzorg te beoefenen. Zelfzorg komt in vele vormen. Het betekent voor jezelf en je behoeften zorgen, zelfs als je er "geen zin in hebt". Het is een sterke, geldige inspanning tonen om de transformatie te laten zien, en alle geweldige aspecten van het vrouw-zijn te verkennen. Na verloop van tijd kan een Sissy ervoor kiezen haar stem aan te passen zodat ze vrouwelijker klinkt. In plaats van een diepe, mannelijke stem, spreken ze in een veel hogere toon, misschien zelfs met verschillende variaties toevoegen aan het dialect. Sissies letten ook goed op hun manieren, en de verschillende uitdrukkingen die ze aan anderen onthullen.

Meer serieuze, en soms permanente transformatiekeuzes worden ondernomen tijdens het verloop van een langer Sissification proces. Een sissy kan besluiten om vrouwelijke hormonen te gebruiken om biologische kwaliteiten te verbeteren. Sommige Sissies verlangen een extreem permanent levensstijl en besluiten op heraanwijzingschirurgie om het proces volledig te voltooien.

De belangrijkste, psychologische verandering die een Sissy ervaart tijdens hun transformatie in Sissification wordt in de loop van de tijd voltooid en omvat de ultieme vernietiging van hun mannelijke identiteit. De psychologische veranderingen beginnen wanneer iemand voor het eerst de wens heeft om het Sissification proces te voltooien en stappen zet richting hun doelstellingen. Psychologisch verandert de hersenen in de loop van de tijd in een continue verlangen naar totale vrouwelijkheid. Door alle tekenen van mannelijkheid te verwijderen en specifieke handelingen te bevorderen die worden gebruikt om een Sissy te conditioneren, neemt het verlangen om een vrouw te worden toe. Sissies worden aangespoord om zich te richten op het vinden van hun ware verborgen identiteit en deze volledig te omarmen. Door het hele proces in een gestaag, vast tempo te doorstaan, leert de Sissy te omarmen en te accepteren wat het betekent om vrouw te zijn, en alle geweldige voordelen van feminisatie te accepteren. Hoe meer een Sissy haar vrouwelijke identiteit omarmt, hoe meer het verlangen naar een vrouwelijk lichaam om bij hun nieuwe identiteit te passen groeit.

Schuld en Spijt

Het grote nadeel van het besluit om de Sissification transformatie te verkennen zijn gevoelens van schuld. Tijdens het proces kan een onderdanige spijt ervaren voor het proberen van het idee. Sommige mensen zijn nog niet helemaal comfortabel op hun seksuele reis, en ze zijn niet precies positief over wat ze echt verlangen. Misschien dacht een onderdanige dat ze het leuk zouden vinden om een Sissy te worden, maar nadat hij zijn voeten nat heeft gekregen, besluit hij dat het zijn Sissy zijn de richting is waar hij heen wil gaan. En dat is perfect OK! Het hele doel van het uitoefenen van iemands kinks en fetishes is exploratie- ontdekken wat wel en niet bevalt. Geen persoon zou ooit in een positie moeten worden geplaatst waar ze zich slecht moeten voelen voor het niet leuk vinden van iets of het willen proberen van iets. Elk individu is uniek op hun eigen speciale manier, niemand zou zich moeten schamen voor het leuk vinden van iets taboe en buiten de normale aspecten.

Conclusie

Samengevat kan Sissification een uiterst opwindende, kinky fetish zijn. De mogelijkheden op manieren om het proces te verkennen zijn talloos. Ongeacht, het hele proces moet alleen worden aangegaan als het iets is dat een persoon daadwerkelijk wil doorstaan. Het gaat erom plezier te ervaren. Het is het ervaren van een andere kant van het leven. Alles in het universum lijkt vreemd als het niet door de meerderheid wordt erkend, wat het niet verkeerd maakt. Het betekent alleen dat Sissification een transformatie is die verder moet worden verkend.


Por Secret_Serenity

💋The very moment you see me, you want me, all of me. You know I am the forbidden fruit, the untouchable, a painted scarlet letter. Just the mere presence of...

View Profile >


Interessado em contribuir para o nosso incrível blog comunitário? Que tal entrar em contato com a nossa equipa amigável?


Mais do Nosso Blog