Verkopen op het Spectrum: Mijn Ervaring met het Verkopen van Slipjes als een LGBT+ Verkoper

Divinitybydiana22 Par Divinitybydiana22 22 vues

Verkoper Gedragen slipjes Perspectief van de verkoper
Verkopen op het Spectrum: Mijn Ervaring met het Verkopen van Slipjes als een LGBT+ Verkoper

Hallo lieve lezers! Mijn naam is Diana en je hebt me waarschijnlijk al eens gezien, zo niet, dan kan dit een goede introductie zijn!

Ter ere van de pride-maand dacht ik dat het interessant zou zijn om een blogpost te schrijven over mijn ervaringen met het verkopen van slipjes als LGBT+ verkoper, meer specifiek een aseksuele verkoper en misschien een beetje educatie te geven over slechts één van de ontelbare seksualiteiten die er in de wereld bestaan.

Maar goed, ik kan alleen spreken over mijn eigen ervaringen en reis, dus met dat in gedachten laten we beginnen.

Wat is aseksualiteit?

Als je twintig verschillende mensen vraagt wat aseksualiteit voor hen betekent, krijg je waarschijnlijk twintig verschillende antwoorden, maar aseksualiteit wordt meestal gedefinieerd als "Het gebrek aan seksuele aantrekking tot anderen, of lage of geen interesse in of verlangen naar seksuele activiteit."

Eenvoudig gezegd, betekent dit dat aseksuele mensen weinig of helemaal geen seksuele aantrekking tot anderen ervaren.

Dit betekent niet dat we geen libido hebben of geen intimiteit, masturbatie kunnen genieten, of geen kinks, fantasieën of bevredigende relaties met anderen kunnen hebben. Zoals bij alle gemeenschappen van mensen, heeft iedereen verschillende ervaringen en is comfortabel met verschillende dingen.

Sommige mensen hebben misschien een hoog libido maar geven de voorkeur aan masturbatie boven seks met een partner en anderen willen misschien volledig celibatair blijven, seksualiteit is een spectrum en mensen bevinden zich op elk deel ervan!

Dus waarom Slipjes Verkopen?

In een samenleving leven waar seks en seksualiteit zeer aanwezig zijn en een onderwerp zijn dat in alle vormen van media wordt verkend, gekoppeld aan de opkomst van online abonnementsdiensten en fetish-verkoopsites tijdens de pandemie, was het slechts een kwestie van tijd voordat ik werd geïntroduceerd in de wereld van online fetishwerk.

Na enkele maanden onderzoek te hebben gedaan naar de verkoop van gedragen items voordat ik me bij ATW voegde, had ik eerst mijn twijfels of ik wel genoeg van mijn tijd en energie kon inzetten om online te verkopen aangezien het zeker hard werken is om jezelf in de community te vestigen als een betrouwbare verkoper en een klantenkring op te bouwen. Het duurde een paar weken om mijn online aanwezigheid op te bouwen voordat ik mijn eerste verkoop deed, maar eenmaal gebeurd was ik verslaafd!

Ik begon online met het verkopen van mijn gebruikte ondergoed om meerdere redenen, een van de belangrijkste was dat ik echt genoot van het idee dat iemand opgewonden werd van mijn artikelen en een deel van mij ervoer zonder dat ik fysiek aanwezig hoefde te zijn.

Weten dat ik in staat ben om van over de hele wereld een geweldige seksuele ervaring te bieden voor iemand, is op een manier machtigend zoals ik me nooit had kunnen voorstellen en als ik positieve feedback krijg over mijn diensten, geeft dat me zo'n boost in vertrouwen!

Sure, misschien zit ik niet op de feed en word ik geil van ieders posts, maar dat neemt niet weg dat ik dit werk echt leuk vind en er opgewonden van raak. Ik bied alleen de diensten aan die me dit gevoel geven zodat zowel kopers als ikzelf het meeste uit de ervaring halen.

Dit is waarom ik openlijke naaktheid of video's bijvoorbeeld niet adverteer, dit kan anders zijn voor sommige kopers met wie ik een grote connectie heb, maar uiteindelijk is wat ik comfortabel vind om te doen sterk afhankelijk van de relatie die ik heb met de koper met wie ik chat.

Sommige mensen hebben misschien tot aan dit punt gelezen en denken bij zichzelf "Maar hoe kun je dit doen en geen seksueel persoon zijn?". In waarheid denk ik dat ik het makkelijker vind om werk en mijn dagelijks leven te scheiden vanwege de seksuele disconnect.

Ik kan inloggen, werken en weer uitloggen zonder afgeleid te worden door sexy foto's die door verkopers worden gepost en de vaak prikkelende gesprekken die dagelijks plaatsvinden.

Aan de andere kant vind ik het creëren van advertenties en mezelf op een seksueel aantrekkelijke manier op de markt brengen moeilijk omdat ik niet van nature weet wat anderen aantrekkelijk vinden en het kan moeilijk zijn om mezelf in die hoofdruimte te krijgen.

In de vroege dagen van mijn verkoopreis had ik mijn bedenkingen of ik wel zou passen in de gemeenschap van slipjesverkopers in eerste instantie vanwege hoe anders ik me voelde van andere verkopers.

En hoewel dit de eerste keer is dat ik mijn seksualiteit aankondig aan iemand, niet in mijn hechte persoonlijke vriendengroep, heb ik niets anders dan positiviteit ervaren van kopers en verkopers in mijn tijd hier en hopelijk blijft dat zo vooruitgaand!

Na een solide 6 maanden online verkopen ben ik zoveel goedhartige, vrijgevige mensen tegengekomen die me niets anders dan welkom hebben doen voelen en de gemeenschap die ATW heeft gekweekt is een krediet voor het beheerteam dat zo hard werkt om dit een veilige, leuke plek te houden voor kinksters uit alle lagen van de bevolking om te genieten en ik hoop zeker nog vele maanden te blijven!


Par Divinitybydiana22

...

View Profile >


Intéressé à contribuer à notre incroyable blog communautaire ? Pourquoi ne pas entrer en contact avec notre équipe sympathique ?


Plus de notre blog