Tips voor nieuwe slipjesverkopers, van een nieuwe verkoper!

Jess Par Jess 30 vues

Verkoper Tips voor Verkopers
Tips voor nieuwe slipjesverkopers, van een nieuwe verkoper!

Hallo! Ik ben Jess, en ik zit nu officieel al een maand op ATW! Ik had daarvoor geen ervaring met verkopen en nu ben ik de best gerangschikte verkoper van 18-21 jaar voor maart. Ik ben hier om al mijn tips te delen voor het succesvol verkopen van gebruikte slipjes hier!

Mijn ervaring tot nu toe is absoluut ongelooflijk geweest, ik heb meer zelfvertrouwen, nieuwe kinks ontdekt, ik heb wat winst gemaakt - maar het belangrijkste is dat ik zoveel plezier heb gehad, en ik hoop dat dit je helpt om al deze dingen ook te ervaren als je dat nog niet gedaan hebt!

Wees Actief & Ga in Interactie met de Gemeenschap

Grijp elke kans om online te zijn! Van 8 uur 's ochtends tot 2 uur 's middags MST van maandag tot donderdag (soms weekenden) is wanneer ik de meeste activiteit op de nieuwsfeed heb gemerkt. Post alles wat je hartje begeert, ga de interactie aan met iedereen, like berichten en verspreid wat liefde! Zelfs als de feed langzaam is en er niet veel mensen online zijn, zorg ervoor dat je opvalt. Alleen posten over verkopen en zaken is saai, wees gewoon jezelf en maak er plezier mee.

Jouw Profiel

Jouw 'over mij'-sectie moet informatie bevatten! Vertel ons over jezelf, wat je leuk vindt, wat je aanbiedt, je grenzen, enz. Jouw 'over mij' is JOUW 'over mij', dus maak het over jou, niet wat je denkt dat mensen willen horen. Je moet persoonlijkheid hebben - in je bio, je beschrijvingen, je foto's, OVERAL! Veel verkopers adviseren om een niche te vinden, iets specifieks voor jou dat je helpt om je te onderscheiden van de rest - ik heb niet het gevoel dat ik echt een niche heb, maar het zou handig zijn!

Jouw Winkel

Zet een verscheidenheid aan listings in je winkel, verschillende items, verschillende stijlen of kleuren van items, enz. Sommige kopers hebben specifieke stijlen/kleuren/materialen waar ze naar neigen, sommigen helemaal niet, maar je zou opties moeten hebben!

Goedkopere listings verkopen niet op de manier zoals je zou denken, zelfs mijn afgeprijsde items duren langer om te verkopen dan mijn volledig geprijsde listings - vraag wat je waard bent, voel je niet alsof je moet compenseren voor gebrek aan verkopen. Kopers willen ook JOU zien terwijl je je items draagt, het gaat niet alleen om de slipjes maar om het lichaam waar ze vanaf komen!

Kopers

Wees alsjeblieft geen verkoper die druk uitoefent! Als je je ongemakkelijk voelt bij een gesprek, ben je niet verplicht om te antwoorden. Sommige mensen willen gewoon chatten, anderen willen gewoon een item kopen en willen eigenlijk geen gesprek - alles daartussenin is helemaal prima, we zijn hier allemaal om (een soort van) plezier te hebben.

Ik ging door een korte periode waarin ik met niemand wilde praten - en proberen de gesprekken 'alleen zakelijk' te houden maakte dat ik een groot totaal van 0 verkopen deed. Ik probeer relaties op te bouwen en te onderhouden met mijn kopers - of ze nu opnieuw bij mij kopen of niet - en als dat niet is wat je wilt doen, zorg er dan in ieder geval voor dat je kopers weten dat ze gewaardeerd worden! Sommige kopers hebben ook drukke levens! Zij zullen misschien niet voor uren, dagen of weken antwoorden, maar ze willen wel bij je kopen. Overdenk het niet, maar wacht ook niet op hen - ze komen terug wanneer ze kunnen!

Verkopers

Maak wat vrienden, jongens! Interactie, berichten, volgen, tip geven, shoutouts, zelfs kopen van andere verkopers. Dit is een gemeenschap, steun en moedig elkaar aan!

Verkopen

Wees niet teleurgesteld omdat je geen verkopen maakt! Houd je hoofd omhoog en blijf gemotiveerd! Verkopen komen in golven, sommige dagen maak je meerdere en andere keren kan het dagen duren zonder ook maar één - trek het je niet aan! Als ik na mijn eerste droge periode had opgegeven zou ik hier helemaal niet lang zijn geweest.

Slipje Dragen

Zorg voor een echte, fysieke kalender voor je draagtijden - organisatie maakt het ZO veel makkelijker. Bied bewijs van draagtijd foto's aan en extra's daarvoor! Als ik niet tevreden ben met een draagtijd doe ik extra totdat ik dat wel ben, uiteraard hoef jij dat niet te doen maar ik wil dat mijn producten voldoen aan mijn eigen standaarden en verwachtingen. Veel kopers zijn 100% bereid om te wachten op een draagtijd en ongelooflijk blij om te wachten voor dat kleine beetje extra extra (;

JOU

Veel mensen willen hun gezicht niet laten zien, en dat is helemaal prima! Maar als je dat wilt - dan moet je dat doen. Sinds ik mijn profielfoto van mezelf heb gemaakt, en foto's van mezelf post, krijg ik veel meer interesse in mijn profiel! Zorg ervoor dat niets wat je post, je e-mails, je betaalmethoden, enz. aan jou gekoppeld kunnen worden, je wilt misschien niet dat je vrienden en familie ze vinden en/of je wilt misschien niet dat je kopers je persoonlijke informatie vinden.

Waarschuwingen

Iedereen is anders maar ikzelf ga persoonlijk niet van de site af! Geen Kik, geen Snap, geen Instagram, wat dan ook. Meer waarschijnlijk dan niet, iemand die vraagt om persoonlijke socials of om de site te verlaten is een tijdverspiller of een oplichter.

Verstuur of maak niets voordat je betaling hebt ontvangen - ik heb ervaren dat kopers verdwijnen zodra betaling ter sprake komt, en ik heb van meerdere verkopers gehoord dat ze zijn achtergelaten nadat ze een draagtijd hadden voltooid. DOE HET NIET. Je bespaart jezelf veel meer tijd en zorgen als je gewoon wacht.

Doe niets waar je je oncomfortabel bij voelt alleen voor wat extra $, het is het niet waard. Tijdens mijn eerste week hier stemde ik in om iets te doen wat ik niet wilde doen en ik kon het niet voltooien. Jouw grenzen zijn van jou en laat niemand ze overschrijden!

Voer geen seksuele/kink-gesprekken met een koper die niet bij je heeft gekocht of waar je niet dichtbij bent. Ik heb een paar van deze gehad die seksuele vragen stuurden en daarvan klaarkwamen! We bieden hier geen gratis orgasmes aan! (tenzij je dat wel doet, denk ik) Hetzelfde geldt voor het posten van foto's, post geen gratis inhoud!! Censureer je lichaam of post SFW foto's (uitgezonderd die voetenmeisjes).

Samenvattend, doe jouw ding en heb plezier! Laat je door geen enkele slechte ervaring of persoon ooit naar beneden halen - ken je waarde en blijf doorgaan. EN EEN HERINNERING - Dit gaat allemaal om jou! Je verkoopt je lichaam, je kleren, je tijd, je energie - doe wat jij verdomd goed wilt (zolang het niet tegen de gemeenschapsrichtlijnen is) Als je vragen hebt, voel je vrij om me te berichten! Liefs, Jess <3


Par Jess

$20 unblock fee No pay, no play - payment reserves your item and my time. Always feel free to message! I'm Jess, I'm 21 from Arizona. I'm a full time...

View Profile >


Intéressé à contribuer à notre incroyable blog communautaire ? Pourquoi ne pas entrer en contact avec notre équipe sympathique ?


Plus de notre blog