Hoe ik online geld heb verdiend met het verkopen van gebruikte slipjes en schoenen

Kinkyshoes Par Kinkyshoes 34 vues

Verkoper Tips Voor Verkopers Perspectief van Verkopers
Hoe ik online geld heb verdiend met het verkopen van gebruikte slipjes en schoenen

We spraken met één van onze premium verkopers om wat meer te weten te komen over hun verkoopervaring.

Hoe het begon…

Nadat ik het boek van Marie Kondo gelezen had - Opgeruimd! De manier om orde en rust in je leven te brengen, besloot ik op te ruimen. Ik kwam veel items tegen die ik nooit gedragen had, waaronder een paar gloednieuwe schoenen. Ik dacht "waarom niet wat geld verdienen tijdens het opruimen?" dus ik heb ze op enkele populaire marktplaatsen zoals eBay, Gumtree, Facebook Marketplace & Shpock geplaatst.

Ik nam foto's van de schoenen, inclusief de zolen om te laten zien dat ze nooit gedragen waren, en ik kreeg een bericht van iemand die vroeg of ik "goed gedragen schoenen (hoe sterker de geur, hoe beter)" had. Ik wist niet eens dat dit een ding was. Normaal gesproken, zodra mijn schoenen er wat slechter uit begonnen te zien, gooide ik ze direct in de prullenbak.

Goed gedragen schoenen verkopen

Dus ik googelde "goed gedragen schoenen". Een snelle zoekopdracht levert 152, 000, 000 resultaten op. Katsjing! Hoe kon ik hier nog niet van gehoord hebben? Ik vond enkele blogs van andere verkopers die spraken over geld verdienen met de verkoop van goed gedragen schoenen op eBay. Ik plaatste alle mijn schoenen, nieuw en oud, en de berichten stroomden binnen. Gek genoeg alleen voor de goed gedragen schoenen, niet voor de onberispelijke, dure, nooit gedragen schoenen.

Stinkende, afgetrapte, platte, zwarte werkschoenen die me £5 kostten, verkocht ik voor £25! Schoenen waarover een collega klaagde dat ze te stinkend waren voor mij om door te dragen, maakten nu eigenlijk winst voor mij. Na verloop van tijd begon eBay echter mijn aanbiedingen te verwijderen omdat ik hun "algemene voorwaarden schond". Ik bleef opnieuw adverteren, maar uiteindelijk werd mijn account verbannen dus zocht ik naar alternatieven en dat is wanneer ik All Things Worn tegenkwam. Ik hou van de site omdat het mij toelaat om mijn goed gedragen schoenen te verkopen zonder angst om verbannen te worden.

Gedragen slipjes verkopen

Toen ik me bij de site aansloot, merkte ik dat mensen ook gebruikte ondergoed verkochten, dus ik deed een snelle zoekopdracht op Google om te zien of er veel geld te verdienen was in dit gebied en vond dit artikel over duizenden ponden verdienen met het verkopen van slipjes.

Dus ik dacht dat ik het ook eens zou proberen. Ik wist dat All Things Worn het verkopen van slipjes toeliet dus ik voelde me zeker om daar te kunnen verkopen zonder problemen. Schoenen verkopen heeft me al aardig wat geld opgeleverd, dus ik dacht dat ik zou kijken of slipjes net zo succesvol konden zijn. Tot nu toe werkt het verkopen van zowel slipjes als schoenen best goed voor me. Ik heb ook sokken en panty's/maillots verkocht.

Hoe kun je succesvol zijn op All Things Worn?

Zet details in je bio.

Jouw kopers zullen waarschijnlijk over je fantaseren, dus hoe meer informatie je plaatst, hoe beter. Zorg er ook voor dat je een profielfoto plaatst. Je hoeft geen foto van je gezicht te plaatsen, maar iets is beter dan niets. Het maakt je betrouwbaarder en kan meer kopers naar je pagina lokken.

Wees eerlijk.

Als je adverteert dat je slipjes 48 uur gedragen zijn, probeer dan niet om kopers te bedriegen door ze slechts een uur te dragen of een nepgeur te creëren. Deze fetisjisten kennen hun geuren en zullen weten als je ze probeert te misleiden.

Wees zo beschrijvend mogelijk.

Probeer uit te leggen hoe de items gedragen zijn, voor hoe lang en hoe ze gedragen zijn. Bijvoorbeeld, ik heb gevonden dat sokken die omschreven worden als de hele dag gedragen en in de sportschool, beter verkopen dan sokken die beschreven worden als gedragen rond het huis. Ook slipjes die in de sportschool gedragen zijn, verkopen goed voor mij. Ik weet niet of het het idee is dat ik ze tijdens het sporten draag dat aantrekkelijk is, of dat ze een bepaalde geur creëren, maar ik heb veel interesse in deze.

Bouw een relatie op met je potentiële kopers.

Ze willen meer over jou weten voordat ze kopen, maar wees voorzichtig met mensen die gewoon wat geklets willen. Nadat je een tijd verkocht hebt, zul je een gevoel krijgen voor degenen die je tijd zullen verspillen en degenen die oprecht zijn. Gelukkig heeft ATW een blokkeerknop, dus als iemand je problemen veroorzaakt met berichten, kun je ze blokkeren en kunnen ze je niet meer contacteren. Gelukkig heb ik dit slechts één keer moeten doen en sindsdien nooit meer problemen gehad.

Sta open voor nieuwe dingen.

Je kunt verzoeken van mensen krijgen en dit is een kans om upsell te doen. Echter, als je je er niet comfortabel bij voelt, wijs het dan beleefd af. Wees niet onbeschoft aangezien kopers negatieve beoordelingen op ATW kunnen achterlaten en je wilt andere potentiële kopers niet afschrikken.

Deel je items op sociale media

Als je een advertentie toevoegt op All Things Worn kun je je items & winkel vrij gemakkelijk delen op sociale media met de deelknoppen. Promoot jezelf zoveel mogelijk wat betekent dat je meer kopers zult bereiken. Moedig mensen aan om je te retweeten op Twitter om interesse in je winkel op te bouwen.

Conclusie

Er valt zeker geld te verdienen als je tijd en moeite in je profiel en advertenties steekt. Interacteer en engageer met kopers. Gebruik de volgfunctie op All Things Worn en verwelkom nieuwe kopers op de site. Deel je items op sociale media, probeer zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Ik houd van het gevoel te weten dat iemand plezier heeft van mijn spullen. Ik geniet van verkopen omdat ik betaald krijg voor spullen die ik normaal gesproken zou hebben weggegooid en er is altijd een gewillige ontvanger. Het is waar wat ze zeggen... de ene man zijn rommel is de andere man zijn schat.

Als KinkyShoes jou heeft geïnspireerd, waarom zou je dan niet je aanmelden bij All Things Worn en vandaag nog beginnen met geld verdienen met je gebruikte items?

.

Par Kinkyshoes

Back after a little sabbatical. Sometimes the teacher life takes over but I’ve missed ATW and can’t wait to get to know everyone again ☺️ After a long, hard day looking...

View Profile >


Intéressé à contribuer à notre incroyable blog communautaire ? Pourquoi ne pas entrer en contact avec notre équipe sympathique ?


Plus de notre blog