Uw mentale gezondheid beschermen als een ATW-verkoper

Emogoddess97 Par Emogoddess97 39 vues

Verkoper Tips voor verkopers
Uw mentale gezondheid beschermen als een ATW-verkoper

Welkom bij mijn eerste blog, ik ben Emogoddess97. Zolang als ik me kan herinneren heb ik echt geworsteld met een mentale ziekte. En er wordt hier zelden over gesproken.

In dit artikel zal de focus liggen op geestelijke gezondheid en verkopen op ATW. We zullen copingstrategieën, jij en jouw geestelijke gezondheid en nog veel meer bespreken naarmate het artikel vordert.

Verkopen met mentale gezondheidsproblemen

Ik ben een van de vele mensen bij ATW die lijdt aan geestelijke gezondheidsproblemen. En als je net als ik bent, kan deze site soms volledig overweldigend zijn. Het belangrijkste is om te weten hoe je werk op ATW en jouw geestelijke gezondheid kunt combineren. Werken op ATW of elders met geestelijke gezondheidsproblemen kan soms een strijd zijn. Je zult je angstig, depressief en soms zelfbewust voelen. Dit zijn problemen die we normaal gesproken niet aanraken op de site omdat we willen dat onze kopers een geweldige ervaring hebben, maar ik ben hier om te praten over waar we niet over willen praten.

Omgang met geestelijke gezondheidsproblemen op ATW

Copingstrategieën zijn een belangrijk onderdeel van het omgaan met geestelijke gezondheid en tegelijkertijd verkopen. Hier zijn enkele copingstrategieën die ik onderga wanneer ik een slechte dag voor geestelijke gezondheid heb. Ik neem een dag vrij. Het is 100% oké om een dag vrij te nemen en jezelf een pauze te geven. Je zult kopers of verkopers helemaal niet van streek maken als je doet wat het beste is voor jezelf. Je zou een duidelijke mentaliteit moeten hebben tijdens het verkopen. Zelfvertrouwen wetende dat je mooi bent. Doe iets waar je van geniet. Tekenen, schrijven, schilderen, koken en videospellen spelen. Wat je hobby ook is, doe het om je gedachten af te leiden en leg je telefoon opzij.

Tegenwoordig kijken we altijd op onze telefoons. Soms is het goed om een dag te nemen om je geest en je rust te resetten na een zware dag. Haal adem en ik beloof dat het beter zal worden. Je bent niet alleen.

Verkopers en kritiek van kopers

Soms kunnen kopers of verkopers erg respectloos zijn. Waar het om gaat is dat het echt de geestelijke gezondheid van mensen kan aantasten. We zitten op een site en kijken naar een scherm. Niemand weet waar we in het echte leven voorbij ATW mee bezig zijn. Dus, onthoud altijd om vriendelijk te zijn tegen anderen. Wat de zaak ook mag zijn. Like een post. Zeg iets aardigs. Ook al zeg je dat je denkt dat haar slipjes super schattig zijn. En soms moet je het gewoon van je afzetten, uitloggen, ademhalen en doorgaan. Als dingen echt slecht worden, kun je altijd contact opnemen met de beheerder en zij zullen zo veel mogelijk helpen. Je kunt ook blokkeren en rapporteren. Wees nooit bang om de nodige maatregelen te nemen als iemand iets verkeerds doet of als je je ongemakkelijk voelt.

Geestelijke gezondheid en verkopen

Sommige mensen op ATW willen allemaal specifieke dingen. Van Content tot Fysieke objecten. Hierbij moet je nadenken over wat je comfortabel en oncomfortabel vindt om te doen op de site. Kijk niet alleen naar het geld. Soms kan iets doen waar we ons ongemakkelijk bij voelen echt onze geestelijke gezondheid schaden. Als je je niet gemakkelijk voelt met het verkopen van een item, wat de zaak ook is, hoef je dit niet te doen. Voel je niet onder druk gezet of gedwongen, vertel de koper gewoon dat je je niet comfortabel voelt met wat ze willen en ga verder. Als ze dan nog steeds druk uitoefenen, is dat het moment waarop je ze blokkeert. Voel je niet slecht voor het blokkeren van iemand met een goede reden. Ook is het geweldig om met andere verkopers te praten. Praten met mensen die elke dag hetzelfde meemaken kan het beste zijn. Mijn berichtenbox is altijd open voor iedereen die zijn hart moet luchten.

We zijn allemaal mens

Of we dit nu parttime of fulltime doen, we zijn allemaal mens. We hebben slechte dagen, we worden ziek en hebben menselijke emoties. We zouden niet beoordeeld moeten worden. Of gezegd dat het verkeerd is om te hebben door iemand anders. Als je denkt dat je jezelf niet moet behandelen en zelfzorg moet oefenen, heb je het mis. Jij bent het belangrijkste op deze planeet. Omdat er maar één van jou in het universum is. Wat betekent dat je zo veel mogelijk voor jezelf moet zorgen. Je geestelijke gezondheid is waarschijnlijk het belangrijkste om voor te zorgen. Jouw geestelijke gezondheid kan niet alleen je kijk op het leven beïnvloeden, maar ook je fysieke gezondheid. Ik ben hier om je te vertellen dat het goed komt. Het is oké om mens te zijn en standaard menselijke emoties te hebben. Zelfs als het soms overweldigend is. Het is oké om jezelf te zijn. Wees creatief en breng dat in je werk. Wat het ook is. Wees jezelf, ongeacht wie oordeelt. En ik beloof dat ik altijd in jouw hoek zal staan.

We zijn hier allemaal om dezelfde reden

We zijn hier allemaal met hetzelfde doel. Of om extra geld te verdienen of dit als een fulltime baan te hebben. Verkopers, we moeten samenwerken. En dit minder behandelen als een competitie en meer als een echte baan. Ik weet dat het soms super langzaam kan zijn en soms is het irriterend. Maar we zouden elkaar als verkopers de rug toe moeten keren. Als een koper naar je toe komt en je doet niet wat ze vragen. Stuur ze dan naar iemand die dat wel doet. Het zijn de kleine dingen die we voor elkaar kunnen doen om ATW een vreedzame plek te maken voor verkopers om samen te werken om dat geld te verdienen. Ook een plek waar we geweldige vriendschappen en banden met elkaar kunnen opbouwen, zodat we vertrouwen kunnen winnen en praten over dingen waar niemand anders graag over praat als geheel. We zijn een enorme gemeenschap uit verschillende landen. Maar we hebben dit gemeen. Ongeacht onze achtergronden of iets dergelijks. Dus wees vriendelijk tegen elkaar en maak dat iedereen hier wil zijn. Steun elkaar elke dag. Wat er ook gebeurt. Stel vragen, controleer elkaar en win vriendschappen. We zijn alleen mens maar allen hier voor één doel.


Par Emogoddess97

✨Tips are appreciated ✨ Cashapp- $sydittles17 ✨ Venmo- Sydney-Larsen-8 ❤️ PayPal- KristieLove166 Amazon gift card- [email protected] 😜 💖Amazon Wishlist 💖 https://www.amazon.com/hz/wishlist/ls/5Y7HXLN8KDWR?ref_=wl_share ⭐️ Full Time Content Creator ⭐️ ❤️ Want to see my face just...

View Profile >


Intéressé à contribuer à notre incroyable blog communautaire ? Pourquoi ne pas entrer en contact avec notre équipe sympathique ?


Plus de notre blog