Mijn ervaring gebruiken om nieuwe slipjesverkopers te helpen

BossB1tch Por BossB1tch 34 vistas

Verkoper Tips voor verkopers
Mijn ervaring gebruiken om nieuwe slipjesverkopers te helpen

Allereerst wil ik uitleggen waarom ik deze blog heb geschreven. Ik denk dat het lezen hierdoor een beter begrip geeft.

Wanneer je begint op dit platform kan het in het begin nogal overweldigend zijn, ik bedoel wow kijk naar het dashboard. Uit ervaring voelde ik me een beetje van 'hoe kan ik concurreren met deze dames?'

Ik had veel vragen in mijn hoofd zoals is mijn prijszetting correct? Is het te hoog? Te laag? Moet ik scheren? Het laten groeien? Moet ik natuurlijk zijn? Of make-up dragen? Vragen misschien in mijn hoofd die ik ben gaan beseffen dat ik me geen zorgen moet maken en moet doen wat goed voelt. Uiteindelijk is het jouw winkel, dus ga mee door mijn reis tot nu toe en laat me je vertellen wat ik heb geleerd in de hoop dat het kan helpen.

Waar het allemaal begint

Nu, dit kan cliché klinken maar ik praatte met een meisje op werk (die op de site zit) en zij had gehoord over het online verkopen van je gebruikte slipjes. Ik bedoel in het begin was ik niet zeker of het wat voor mij was want ik kan best verlegen zijn (als je mijn video's hebt gezien zou je dat niet denken) maar ik ben een heel nieuwsgierig persoon en ik houd van anders zijn en wilde het zelf zien. Dus ongeveer 4 maanden geleden besloot ik om me aan te melden bij ATW en wow wat een reis.

Het beginnen van je gebruikte slipjes bedrijf

Je hebt zoveel te doen om alles op te zetten maar wow is het niet spannend ik bedoel ik was zo opgewonden en nerveus tegelijkertijd toen ik mijn eerste foto uploadde. Ik wilde met jullie delen hoe ik ervoor koos om alles op te zetten voor mijn hele winkel en profiel.

Ik wilde dat mijn ware zelf naar voren kwam omdat mijn persoonlijkheid zeker aanwezig is dus begon ik met schrijven in mijn profiel. Ik koos ervoor om niet te veel te schrijven maar ik wilde dat mensen die mijn profiel lazen meer wilden weten.

Ik heb de belangrijkste informatie over mijzelf toegevoegd, hoe ik hier terecht ben gekomen en wat ik aanbied, betaalmethoden en dingen die ik niet aanbied. Zodra mijn profiel geschreven was, koos ik een profielfoto (hoe kies je de juiste he) Ik begon met het schrijven van berichten om mezelf voor te stellen in de hoop dat kopers mij zouden berichten omdat ik nieuw vlees ben wat het maken van de eerste stap makkelijker maakt

Je profiel fris houden

Naar mijn idee als je hetzelfde leest en hetzelfde ziet dan is het altijd hetzelfde, toch?! Dus ik ben een grote gelover in de boel opleuken. Ik houd ervan om aanbiedingen te adverteren op mijn profiel bovenaan, dingen veranderen met nieuwe deals is een goede manier om je profiel fris te houden.

Nu houd ik ervan om veel te posten misschien een beetje te veel maar hier wil ik jullie allemaal laten weten dat ik er ben. Posten is een geweldige manier voor kopers/verkopers om iets te zien dat hun interesseert en waarschijnlijk een kijkje gaan nemen op je profiel. Regelmatig advertenties toevoegen is iets waarvan ik echt geloof dat het een sleutelfactor is omdat wie houdt er niet van nieuwe ideeën en items die te pakken zijn.

Je waarde kennen (Nee betekent nee)

Ik noem dit af en toe in mijn berichten en wilde het hebben over dit onderwerp. Alle vrouwen moeten hun waarde kennen en nooit het gevoel hebben dat ze hun prijzen moeten verlagen of content moeten doen waar ze zich niet prettig bij voelen, nee betekent nee. Niet van 'ik heb eerder met je gewerkt kun je wat van de prijs afdoen?' of 'kan ik een gratis foto krijgen voordat ik koop?' of 'ik zal betalen zodra de content is gemaakt?' Geloof me, we hebben deze en nog veel meer gehoord.

Ik ben hier heel direct dames maar als je nee zegt zou dat het einde van de discussie moeten zijn, als je iets extra's gratis wilt geven of de prijs wilt verlagen dan is dat op jouw voorwaarden.

Beginnend

Dit was ik 4 maanden geleden en ik had geen idee hoe ik dingen moest beginnen aangezien het moeilijk kan zijn zonder enige recensies want veel kopers zullen afgaan op jouw recensies wat begrijpelijk is. Dus voor verkopers die net beginnen wat ik ontdekte was dat jezelf zijn en laten zien wie je bent de sleutel is en niet drammerig zijn wie wil een opdringerige verkoper, laat dingen natuurlijk verlopen, geniet van de ervaring, vertrouwen opbouwen is heel belangrijk voor zowel verkoper als koper.

Dank je wel voor het nemen van de tijd en het lezen van mijn blog. Als dit één persoon helpt dan is het het allemaal waard...

XXYourGirlJemmaxX


Por BossB1tch

| The 3rd most reviewed seller on the site | 💖 | Payment methods I use are paypal, revolut, bank transfer and amazon giftcard | 💰 | Check out my introduction...

View Profile >


¿Interesado en contribuir a nuestro increíble blog comunitario? ¿Por qué no te pones en contacto con nuestro amable equipo?


Más de nuestro Blog