Ja, kopers willen JOUW spullen!

JuicyGinger Por JuicyGinger 31 vistas

Verkoper Tips voor Verkopers Motiverend Perspectief van Verkopers
Ja, kopers willen JOUW spullen!

Ik ben dik. Groot gebouwd, groot en mooi, mollig, stevig, hoe je het ook wilt noemen... Dat ben ik. Ik ben ook bleek, een roodharige en bedekt met sproeten (geloof me als ik zeg dat de middelbare school zwaar was). Toen ik me voor het eerst aanmeldde bij All Things Worn was het bijna humoristisch. Hier zat ik dan, te staren naar foto's van modelachtige vrouwen wiens sexy slipjes niet eens rond één van mijn dijen zouden passen, maar ik bleef scrollen en ik zag vrouwen.......zoals ik?

Ik zag mollige vrouwen, kleine vrouwen, vrouwen van kleur, moeders, grootmoeders, vrouwen met littekens en striae, vrouwen in lingerie en vrouwen in joggingbroeken, prachtige blondines, briljante brunettes, dames met blauw, roze en groen haar - geen van allen hetzelfde... niet één, en toch allemaal zoals ik - anders. Ik maakte mijn profiel met de zwakke hoop dat er ergens ter wereld één wanhopige koper zou zijn die misschien zou denken dat wat ik te bieden heb het waard is om te hebben. Ik had het fout... Ik had niet één wanhopige koper... Ik had een boel fantastische kopers die niet alleen leuk vonden wat ik verkocht, ze VONDEN het GEWELDIG, en mij ook!

Mijn Eerste Verkoop

Ik had mijn eerste verkoop op dezelfde dag dat ik mijn profiel plaatste. Zal dat voor iedereen zo zijn? Waarschijnlijk niet, maar KAN dat zo zijn voor jou? Absoluut! Kopers komen hier niet om vrouwen te vinden die eruitzien alsof ze van de cover van Vogue zijn gekropen, ze komen hier om echte vrouwen te vinden... echte verkopers met hun eigen authentieke merk. Verkopers zijn niet one size fits all en dat is wat deze gemeenschap opbouwt. Mensen komen hier voor iets anders, iets unieks.

Doe Gewoon Je Ding

Zoek niet naar wat je op andere verkopers laat lijken (het is geweldig om hulp te vragen, maar uiteindelijk is dit jouw reis), vind wat jou onderscheidt. Ik heb ontdekt dat de dingen waar ik het meest onzeker over ben, de dingen zijn die mijn kopers het meest geweldig vinden. Mijn lichaam, bijvoorbeeld, waarom zou een koper bij deze mollige kopen als er een prachtige maat 2 naast me staat? Omdat er een markt voor is! Veel kopers houden van grote meiden, net zoals veel kopers van kleine houden. In deze wereld heeft iedereen een niche, houd je niet van je grote voeten? Iemand anders wel (kansen zijn groot dat velen dat doen). Houd je niet van je striae? Of je bril? Of je grote oren? Raad eens? Er is een markt voor AL die dingen. Dus, verberg het niet... verkoop het!

Advies

Mijn advies, voor wat het waard is, is om volledig jezelf te zijn. Dit klinkt misschien cliché, maar ik kan het niet genoeg benadrukken. Ik houd mijn identiteit anoniem, maar ik geef mijn kopers nog steeds de echte ik. Ik begon met het verwijderen van 1.000 foto's voordat ik er één postte waar ik me enigszins comfortabel bij voelde. Toen mijn zelfvertrouwen begon te groeien, werd ik comfortabeler, toen ik comfortabeler werd en die "gebreken" door liet sijpelen, dat is wanneer mijn verkoop echt van de grond kwam.

Wees Zelfverzekerd

Over zelfvertrouwen gesproken, dat woord was niet iets waar ik erg bekend mee was. Aan de buitenkant ben ik de meest extraverte, ogenschijnlijk zelfverzekerde persoon die je ooit zou kunnen ontmoeten, maar thuis, als ik in de spiegel keek, was het een ander verhaal. Ik denk dat we allemaal wel wensen dat we dit hadden of dat niet hadden. Maar, zoals ik eerder zei, zodra ik me verdiepte in deze gemeenschap, waren het de dingen die ik niet leuk vond aan mezelf, die anderen juist leuk leken te vinden.

Deze reis heeft absoluut wonderen gedaan voor hoe ik over mezelf denk en heeft me in richtingen geleid waarvan ik niet dacht dat het kon. Ik zou posten wat ik DACHT dat zou verkopen, en dan iets gewoon om 'het te proberen', de volgende keer weet ik dat ik een berg berichten krijg die dat ene ding prijzen dat ik niet eens ging posten. Leer je kopers kennen, kijk naar hun profielen en zie wat hen interesseert, veel ervan was een verrassing voor mij. Neem risico's, stuur ze berichten! Je zult wat "nee dank je" krijgen, maar ik beloof je dat je er veel meer "ja mevrouw" voor terug krijgt.

Ik word nu even sentimenteel, hou vol. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik die dag op de bank zat met niets beters te doen dan een profiel aanmaken. Ik ben zo blij dat we allemaal samen in deze gemeenschap zijn, aan het leren. Ik ben zo blij dat deze grote, mooie, bleke roodharige met beide benen uit haar comfortzone sprong. En ik ben zo ontzettend dankbaar voor mijn kopers die mij voortdurend complimentjes geven, en die ervoor zorgen dat ik van wat ik doe houd en van wie ik ben.

Ik heb het talloze keren gehoord, "omring jezelf met mensen die je imperfecties kennen en toch van je houden", DIT IS DIE PLEK! Meisje, laat je haar los, toon die rondingen, laat die voeten zweten, en ik garandeer je dat er een koper is die precies zoekt wat jij te bieden hebt.


Por JuicyGinger

Thick and juicy ginger milf at your service! I’m a teacher and student so I can educate you, as well as learn a thing or two 😉 I’m 5’3” and...

View Profile >


¿Interesado en contribuir a nuestro increíble blog comunitario? ¿Por qué no te pones en contacto con nuestro amable equipo?


Más de nuestro Blog