Hoe het is om een Domme te zijn door de ogen van een Sub

NatashasPleasurePalace Por NatashasPleasurePalace 34 vistas

Verkoper Dom/sub Perspectief van de verkoper
Hoe het is om een Domme te zijn door de ogen van een Sub

Wel hallo daar, ik ben DojinBunny en ik weet dat deze titel misschien erg misleidend kan zijn, maar uiteraard ben ik hier om het uit te leggen.

Ik ben onlangs begonnen met werk gerelateerd aan Domme (specifiek financiële dominantie) aan het begin van dit jaar en daarvoor speelde ik de Sub rol. Nu kun je dit zien en zeggen: “nou, je bent gewoon een switch” en dat zou je goed hebben. Echter, in mijn professionele leven wissel ik niet, ik ben een Domme en verwacht dat mensen mij met respect aanspreken en behandelen op deze manier.

Ik wil als eerste dat mensen realiseren dat het zijn van een Switch mij niet minder maakt als een Domme, en dit denken is zeer diskrediterend naar mijn aanwezigheid (en die van iemand anders) en hoe ik mijn beroep uitoefen. Persoonlijk ben ik extreem dankbaar dat ik beide kanten van deze kink mag beleven en ik zou graag delen hoe ik hier ben gekomen om je een reden te geven waarom ik mijn kink op deze manier beleef, en hoe het me helpt een betere Domme te zijn.

Mijn Kinks & Seksualiteit Verkennen

Toen ik voor het eerst experimenteerde met kink en mijn seksualiteit begon te verkennen, zou ik zeggen dat ik ongelooflijk jong was (ongeveer 10 jaar geleden, reken maar uit lol). Toen ik ontdekte wat een onderdanige levensstijl inhield, trok het me in en verwoestte me. Op 18-jarige leeftijd geloofde ik oprecht dat mijn doel was om naar een sub-trainingskamp te gaan om te leren hoe ik op de juiste manier een Dom kon dienen en een 24/7 sub kon zijn. Ik deed veel onderzoek naar collaring ceremonieën, rituelen in de BDSM-gemeenschap en D/S dynamieken. Ik was oprecht gelukkig met de gedachte om alles op te geven voor dienstbaarheid en iemand zoveel te respecteren dat ze tot op zekere hoogte mijn leven konden beheersen. Ik heb dit zelfs geëxperimenteerd in mijn relaties. Helaas werden die relaties zeer misbruikend, en ik moest zeer intensieve therapie ondergaan om weer te creëren wie ik was als persoon, alsook om communicatie- en grenzenstellende vaardigheden te verwerven.

Op mijn 18e begon ik met sekswerk, en rond mijn 21e ging ik over naar sekswerk dat alleen online is. Toen ik mijn “merk” bouwde en online ging, was onderdanig zijn wat ik kende en waar ik comfortabel mee was. Terwijl ik doorging vond ik dat cliënten me als stront behandelden en eerlijk gezegd niet genoeg betaalden om dat te doen. De grenzen die ik zo hard had gewerkt om te bereiken en te beheersen werden aan de kant geschoven vanwege de noodzaak om te overleven (op dat moment stonden mijn moeder en ik op het punt dakloos te worden omdat ze haar baan verloren had). Ik hield vol, maar het begon echt invloed te hebben op mijn geestelijke gezondheid en ook op mijn fysieke gezondheid. Ik werd depressief van het feit dat ik niet iedereen kon behagen, en ik verdiende niet het geld dat ik nodig had om te leven. Uiteindelijk was ik in staat om eruit te komen en weg te bewegen van die situatie en ik wist dat het tijd was voor verandering.

Trots Zijn op Sekswerker zijn

Ik ben erg open over het feit dat ik een sekswerker ben, en ik draag het met trots omdat het verdomme een echt moeilijke baan is. Elke keer als ik het iemand vertelde, liet ik hen altijd raden wat ik deed en ELKE KEER als ze zouden zeggen “je domineert mannen” waren ze geschokt wanneer ik het tegendeel zei. Ik begon hen te vragen waarom ze dat dachten en kreeg antwoorden zoals “Je bent erg direct met wat je wilt.”, “Je bent duidelijk zelfverzekerd in de manier waarop je spreekt en jezelf hanteert.”, “Je bent erg recht voor zijn raap, een soort van gemeen, is dat niet wat ze zoeken?”. Deze gedachte bleef maandenlang in mijn achterhoofd plakken. Ik ben een aardig persoon, hoe kon ik macht over mensen uitoefenen? Ik dacht dat niemand me serieus zou nemen of dat ze zouden denken dat ik het deed voor het geld.

Om je meer context te geven: ik ben een camgirl en heb de lieve, onschuldige vriendin-van-naast-de-deur gespeeld. Hier begon de verandering. Op een avond op cam had ik een bepaalde klant die er alles aan deed om me naar beneden te halen. Ik probeerde het af te wimpelen om de show gaande te houden, maar hij bleef aandringen op hoe onvoldoende ik was in vergelijking met iedereen anders op de site. Ik had er genoeg van. Ik reikte naar binnen en trok alles eruit wat ik zou willen dat mijn Dom tegen mij zou zeggen om me op mijn plek te zetten en liet het los op deze troll. Daarna blokkeerde ik hem (uiteraard), maar ik zat daar versteld en opgewonden.

Het was een ontwaking die ik nog nooit eerder had gevoeld. Ik wist hoe ik behandeld wilde worden als een sub, de dingen die tegen mij gezegd moesten worden, met mij gedaan moesten worden, dus waarom dacht ik dat ik een slechte Domme zou zijn? Ik wist wat een sub zou doen kriebelen, trekken en haken omdat ik op dezelfde manier was! Ik wilde geestelijk gefuckt worden, gedegradeerd, vernederd en gecontroleerd worden en dat is PRECIES wat deze mannen ook wilden. Dus, ik begon met marketing, en al snel nam een Sub een kans op mij.

Verbinden op een Ander Niveau

Oefening baart niet altijd kunst, en toestemming is uiteraard enorm. Mijn ritme als Domme vinden met het betrekken en consequent toepassen in mijn werk en het krijgen van verschillende Submissieven hun input hielp me realiseren dat ik verdomd goed ben in wat ik doe omdat ik de behoeften van mijn Submissieven vanuit beide perspectieven kan zien. Maar de mogelijkheid hebben om de dingen die ik op mezelf toegepast wil hebben bij andere mensen te doen? Om dat genot te delen is een onbeschrijfelijke ervaring. Het maakt dat ik met mijn subs verbind op een niveau dat ik nooit voor mogelijk hield. Daardoor heb ik Submissieven gevonden die bereid zijn om mij bijna volledige controle over hun leven (inclusief hun financiën) te laten nemen vanwege het vertrouwen en de band die ze hebben met mij wetende hoe ik mijn machtsdynamiek behandel.

In staat zijn om een Domme te zijn door de ogen van een Sub heeft een wereld geopend die ik nooit voor mogelijk had gehouden en heeft een leven vol met mooie mogelijkheden gecreëerd. Mijn kwetsbaarheid openen en het als wapen gebruiken (bij gebrek aan een betere term) om deze carrière te creëren en het geld dat ik verdien heeft zeer therapeutisch gewerkt en heeft me relaties geholpen die een leven lang zullen duren, en ook mij herinnerd aan mijn eigen waarde als mens. Vaak worden we in sekswerk behandeld als objecten om te verkrijgen, maar schat ik ben een prijs om te verdienen.

Ik hoop dat dit mensen die Dommes willen worden helpt in te zien welk werk je moet steken en hoe dit levensveranderend kan zijn, niet alleen voor jou maar ook voor je subs, ten goede of ten kwade. Misschien kijk je door de ogen van een Sub. Je weet nooit welke connecties je zou kunnen maken als je dat doet.


Por NatashasPleasurePalace

❌No international shipping❌ ‼️New followers have 48hrs to respond to messages before they’re blocked‼️ Top 10% seller 💕 𝒲𝑒𝓁𝒸𝑜𝓂𝑒 𝓉𝑜 𝓉𝒽𝑒 𝒫𝒶𝓁𝒶𝒸𝑒 𝒯𝓇𝒾𝒷𝓊𝓉𝑒: https://throne.com/natashamone 💸app: $hoodsushi Venmo:NatashaMone 100KC OF: GoddessNatM Follow me: X: @GoddessNatM Insta: Natasha.Mone Chaturbate.com/dojinbunny 𝐵𝑜𝑜𝓀𝒾𝓃𝑔𝓈: 𝒫𝒶𝓃𝓉𝒾𝑒𝓈: 05/29 Open 𝒮𝑜𝒸𝓀𝓈: Open 𝒮𝒽𝒾𝓇𝓉𝓈:...

View Profile >


¿Interesado en contribuir a nuestro increíble blog comunitario? ¿Por qué no te pones en contacto con nuestro amable equipo?


Más de nuestro Blog