Het belang van nee zeggen

DevilishDelight Por DevilishDelight 40 vistas

Verkoper Tips voor Verkopers
Het belang van nee zeggen

Koppig

Hallo iedereen, bedankt dat jullie de tijd nemen om mijn blog te lezen, ik ben Tattqueenn, maar mijn echte naam is Samantha. Ik hoop dat dit mensen helpt en hen de duwtje geeft die ze misschien nodig hebben.

Nu ik al meer dan een jaar op deze site ben, is mij gevraagd om vreemde dingen te doen, ik ben er zeker van dat velen van jullie zich hierin kunnen vinden... en we zijn allemaal ergens begonnen. Vandaag de dag is er veel meer steun en hulp, maar toen ik begon, was ik zo nieuw in alles en op mijn eigen.

Voelde ik mij comfortabel bij de dingen die ik heb toegezegd om te doen? Heel zeker, maar dat betekent niet dat iedereen dat zou zijn. Zorg er alsjeblieft voor dat wanneer je instemt met dingen, je je er comfortabel bij voelt en dat het niet alleen om het geld gaat.

Ik zal openlijk zeggen dat ik bestellingen heb afgewezen omdat ik me er niet comfortabel bij voelde en dat is okay. Iemand biedt je £40 voor een gepersonaliseerde video maar je weet dat je er geen seconde van zult genieten, is het echt het geld en ook je tijd waard?

Het is oké om nee te zeggen

Als je wordt gevraagd om iets te doen, voel je niet onder druk gezet om het te doen, jij bent in charge over je eigen content en wat je wel en niet doet. Zelfs als de koper bereid is je prijs of meer te betalen voor het item/digitale content, betekent dit niet dat je het moet doen.

Voel je ook niet slecht om nee te zeggen! Leg uit dat dit niet iets is waar je je comfortabel bij voelt of dat je hier nog heel nieuw in bent, dus je geeft liever een pas. Als je een andere verkoper kent die deze content veel doet, kun je altijd hun naam doorgeven om hem of haar te helpen. Ik weet dat ik het een of twee keer heb gedaan.

Grenzen

Iedereen heeft verschillende grenzen in wat ze wel en niet kunnen doen. Het schrijven ervan in je bio is een goede manier om kopers te laten weten wat je graag doet. Op deze manier bespaar je als verkoper tijd met het vertellen ervan en bespaar je tijd voor een koper die je niet hoeft te berichten en te vragen.

Grenzen kunnen heel verschillend zijn van geen gezicht laten zien tot geen naaktheid. Houd je aan je grenzen, zodat je nog steeds van jezelf kunt genieten. Het kan ook zijn wanneer je beschikbaar bent voor het maken van content.

Nieuwe dingen proberen

Hoe weet je dat het een grens is als je het nooit hebt geprobeerd? Ik zeg niet nooit nieuwe dingen te proberen, omdat je niet weet of je het leuk vindt tenzij je het hebt geprobeerd. Misschien eerst alleen in privé proberen, gewoon voor jezelf, en als je ervan geniet, kun je het artikel lijsten en beginnen te posten erover. Of zelfs tegen de koper zeggen dat dit je eerste keer is en het hen uitleggen. 9 van de 10 keer is de koper begripvol en niet dwingend.

Ik probeer nu nieuwe dingen en neem het stap voor stap en ik wordt elke keer dat ik het doe zelfverzekerder. Push jezelf alsjeblieft nooit, je hebt alle tijd van de wereld om het te doen.

Opdringerige kopers

Als een koper blijft aandringen op content en je voelt je daardoor onder druk gezet en je blijft nee zeggen, is het oké om ze te blokkeren. Vergeet niet dat dit ook jouw tijd is en je wilt van jezelf genieten.

Als een koper onbeleefd is bij het vragen om content kun je het afwijzen, omdat het nogmaals niet altijd om het geld en recensies gaat. Je wilt een band opbouwen met een koper en samen een leuke tijd hebben, niet alles eenzijdig.

Recht op weerwoord

Wanneer je een slechte ervaring met een koper hebt gehad omdat ze je in de steek hebben gelaten, tijdsverspiller of een andere reden en je krijgt een slechte recensie nadat je ze er een hebt gegeven, ook al was die van jou waarheidsgetrouw, wat te doen?

Je kunt het ofwel laten voor wat het is of je kunt het laten verwijderen, zolang je al het bewijs hebt dat je nodig hebt over hoe de koper heeft toegezegd en vervolgens verdwenen is of heeft geannuleerd, zal de admin het verwijderen. Het kan een tijdje duren, maar het zal uiteindelijk verwijderd worden. Laat het je niet naar beneden halen, ze willen gewoon hun eigen terugslaan, maar het gaat niet werken.

Jouw profiel

Onthoud dat het jouw profiel is, JIJ kunt beslissen wat je lijst, post, schrijft in je bio en welke foto's je mensen laat zien. Zolang alles binnen de regels van de site valt.

Plaats zoveel mogelijk informatie in je bio. Maar niet te veel zodat mensen alles over je weten... bijv. adres, Facebook-accounts. Je moet je ATW-leven en persoonlijke leven gescheiden houden.

Zeker zijn over je profiel maakt je zelfverzekerd bij het verkopen. Je stopt zoveel mogelijk inspanning in je profiel en dat zal je reflecteren. Maar kopieer alstublieft niet de bio's van andere gebruikers, we steken er veel tijd in. Als je hulp nodig hebt, vraag het gewoon aan iemand, verkopers hebben lijsten over bio's als je het moeilijk hebt.

Met dat alles gezegd hoop ik dat iedereen de beste tijd hier heeft met het maken van content, zichzelf uitdrukken en plezier hebben. Onthoud gewoon dat het oké is om nee te zeggen, aan je grenzen te houden en zelfvertrouwen te hebben.


Por DevilishDelight

Welcome to my profile 😘 there is something for everyone and I hope you enjoy yourself here 🤭 [ Payment methods I accept are 💰 - PayPal - Bank transfer -...

View Profile >


¿Interesado en contribuir a nuestro increíble blog comunitario? ¿Por qué no te pones en contacto con nuestro amable equipo?


Más de nuestro Blog