Wat doet ATW voor mij?

Thomson737 Von Thomson737 24 Aufrufe

Koper Perspectief van de koper
Wat doet ATW voor mij?

All Things Worn, of ATW, biedt mij een gevoel van zelfexpressie. Het is een manier voor mij om te duiken in een wereld van ontdekking. Een wereld die diversiteit en invloed biedt van over de hele wereld. Het brengt mensen van heinde en verre samen om als eenheid te delen. Een familie.

Waarom bezoek ik ATW dagelijks?

ATW is een deel van mijn dagelijks leven. Het is bijna onmogelijk om weg te blijven vanwege de brede aard van iedereen. De mogelijkheid om te interacteren met mensen die nieuw zijn voor een frisse ervaring, of de voortzetting van een reis met degenen die je kent. Sommigen hebben, en zijn uitgebloeid tot echte online vriendschappen.

Welke invloed heb ik?

Misschien ben ik in sommige opzichten terughoudend in hoe ik mezelf uitdruk. Het kan zijn dat ik ook graag heb dat verkopers me zien in een gevoel van verbeelding. Dat mijn ware identiteit in een visueel veld niet echt geïdentificeerd is. Verborgen achter het beeld van Thomas Shelby, een belangrijk figuur, een personage dat echt geliefd is. Misschien lijk ik niet echt op Mr Shelby, maar ik waardeer zijn gevoel van trots en moraal.

Ik druk mezelf echter uit via andere wegen. Via manieren en middelen waarvan ik geloof dat ze ons kunnen helpen internationaal te communiceren zonder directe woorden, zoals eten en muziek. Ik vind dat eten over delen en leren gaat. Niet alleen als individuen, maar door cultuur en levenswijze. Een visueel concept kan nieuwsgierigheid opwekken.

Muziek is iets anders, tenzij gehoord, kunnen teksten op verschillende manieren worden opgevat. Je kunt teksten lezen als een gedicht. Je kunt je eigen perspectief hebben, maar het is pas als je het originele nummer echt hoort, dat je de ware boodschap waardeert.

Leef ik in een perfecte wereld?

Verre van dat. Ik geloof dat ATW mij helpt de wereld daarbuiten te verhullen. Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Muziek delen kan bijvoorbeeld helpen om de soort stemming of atmosfeer waarin je jezelf bevindt te delen. De soort wereld die verborgen is voor de gebruikers van ATW. Muziek is een illustratie om me te helpen vergeten, maar ook een manier om te proberen mensen dichter bij elkaar te brengen voor meer comfort of energie.

We krijgen allemaal te maken met tegenslagen in het leven. Helaas voor mij werd ik in november ontslagen en op het moment van schrijven ben ik op zoek naar een nieuwe baan. Het leven kan soms als een echte strijd lijken, hoewel ik weet dat ik niet alleen ben. Ik ben niet de enige in deze situatie. Ik ben er ook zeker van dat velen van jullie je eigen tegenslagen hebben die je niet vrijelijk wilt onthullen. Maar één ding is zeker, we zijn er allemaal voor elkaar.

ATW helpt me te vergeten. Het brengt me naar een gelukkige plaats. De invloed van kopers die kopen, houdt de verkopers aan het verkopen, als een mechanisme in een horloge dat voor de eeuwigheid doorgaat. Als raderen die rond en rond gaan om ons allemaal gaande te houden. Zoals de wijzers op een analoge klok hebben we elk onze eigen wijzer te delen, of het nu vanuit het Noorden, het Oosten, het Zuiden of het Westen is.

Wat geeft mij troost?

Ik denk niet dat ik opval als je kijkt naar hoeveel gebruikers ATW heeft. Echter, gebaseerd op mijn reis, lijkt het niet zo gebruikelijk om bh's te waarderen zoveel als ik doe. Bh's waren en blijven mijn grootste reden om hier te zijn. Een bh kan overal worden bewonderd, in een winkel of online. Maar het grootste aspect van een bh is de dame die hem draagt.

Ongeacht uw bh-maat of de vorm van uw lichaam, u kunt allemaal een bh er echt prachtig uit laten zien. Dit komt door de ware aard van uzelf, als verkopers, als u de invloed wilt delen die u op anderen kunt hebben.

Berichten en Vriendschappen

Ik hou absoluut van contact houden met verkopers. Ik hou van algemene chat. Ik weet dat het niet voor iedereen is, en ik kan begrijpen waarom dat in verschillende opzichten kan zijn. Voor mij doet het me voelen alsof ik niet alleen ben. Het laat me voelen dat ik mensen heb met wie ik kan interacteren en mezelf kan zijn. Ik voel dat ik vrij kan zijn.

Soms kunnen instant momenten ook gewaardeerd worden. Het zien van een specifiek item of inhoud die je interesseert en communicatie tussen koper en verkoper kan het enige moment zijn dat je zult delen. Als dat zo is, dan is het nog steeds een manier van uitdrukken. Om een ander perspectief te ontdekken.

We kunnen ook waarderen wanneer berichten uitgroeien tot vriendschappen. Ik ben erg blij dat ik sommige verkopers 2 - 3 jaar of meer ken via ATW. Ik wil er voor hen zijn zoals zij er mogelijk voor mij zijn. Door die onzekere tijden heen, of die tijden gevuld met opwinding en vreugde. Het gaat om delen. Het delen van een enkel moment dat je samen kan brengen alsof je elkaar een heel leven lang hebt gekend.

Ik heb besloten dit te schrijven als een andere manier om mezelf uit te drukken. Misschien een kans om te benadrukken dat ik niet perfect ben, en mijn leven verre van perfect is. Ik wilde mijn waardering tonen voor iedereen in deze gemeenschap. Een gemeenschap die mij gaande houdt. Mij op de rails houdt. Mij van positiviteit voorziet.

Ik wil jullie allemaal bedanken. Van het begin. Tot vandaag de dag. Tot de toekomst.


Von Thomson737

...

View Profile >


Interessiert daran, zu unserem großartigen Community-Blog beizutragen? Warum nicht unser freundliches Team kontaktieren?


Mehr von unserem Blog