Verzendgids - Het inpakken en verzenden van uw gedragen items

Cindysellsx Von Cindysellsx 27 Aufrufe

Verkoper Tips voor Verkopers
Verzendgids - Het inpakken en verzenden van uw gedragen items

Als je nieuw bent in het verkopen van gebruikte artikelen, moet je begrijpen hoe je het pakket inpakt en verstuurt voor een tevreden koper. Misschien ben je zelfs niet bekend met het verzendproces. Geen zorgen, ik ben hier om te helpen!

Ik verkoop nu al een jaar gebruikte fetisj artikelen en heb vele jaren ervaring met algemene inpak- en verzendprocessen. Ik heb deze gids gemaakt om de basis te dekken, zodat je kunt beginnen met geld verdienen!

Verzendopties

Allereerst moet je verzenddiensten in jouw land onderzoeken. Idealiter degenen die internationaal verzenden aangezien je kopers in het buitenland kunt vinden.

Ze moeten artikelen traceerbaar/aangetekend verzenden. Dit betekent dat je kunt zien waar je artikel is na verzending en dat het je zal helpen als er een probleem is onderweg.

Lees hun lijst van geaccepteerde artikelen. Probeer niet om verboden artikelen te verzenden.

Maak gebruik van het streepje om kopers/verkopers te vragen welk bedrijf zij verkiezen. Mijn voorkeur in het VK is Royal Mail.

Veel bedrijven opereren online om geld te besparen. Dit werkt door het invullen van adresgegevens en online te betalen om een verzendetiket te ontvangen. Je kunt het afdrukken en aan je pakket bevestigen en naar een afgiftepunt brengen (meestal een samenwerkende winkel of kluisje)

Je moet beslissen of je de voorkeur geeft aan online verzenden of persoonlijk items te sturen.

Noteer twee of meer aanbieders waarmee je zou willen verzenden. Meer dan één optie zal helpen als er een niet beschikbaar is wanneer nodig.

Verpakkingsmaterialen

Als nieuwe verkoper hoef je je niet in te slaan op verzendzakken (tenzij je veel bestellingen hebt!) Je kunt kopen naar behoefte.

Als je ervoor kiest om online te verzenden, heb je misschien een printer, etiketten en inkt nodig. Als je deze nog niet hebt, bieden veel winkels printfaciliteiten of je gekozen koerier kan een label gratis printen. Als alternatief, kun je hun adres op wat papier schrijven en op de voorkant plakken om persoonlijk te betalen voor de verzending.

Keukenweegschalen zijn nodig om het artikel te wegen. De kosten van de verzending hangen af van de grootte en het gewicht van het pakket.

Je hebt zeker bubbeltjesenveloppen/jiffy zakken nodig voor gebruikte artikelen of kleine flesjes. De grootte hangt af van het artikel dat je verkoopt. Verzendzakken zijn geweldig voor het verzenden van kledingartikelen of het bedekken van een doos tegen regenschade.

Kartonnen dozen zijn handig voor het verzenden van schoenen, omvangrijke of breekbare artikelen. Ik bewaar dozen van mijn leveringen met mijn adres verwijderd om opnieuw te gebruiken voor dit doel. Ik stop de doos gewoon in een grote verzendzak om het discreet te houden.

Opvulmateriaal of pakpapier zal nodig zijn bij het verzenden van artikelen in een doos om te voorkomen dat ze rondschuiven of schade oplopen onderweg.

Verpakkingstape (bruin) wordt gebruikt voor het zekeren van dozen terwijl helder tape voor algemeen inpakken/plakken dient. Ik raad aan beide te kopen.

Ziplock zakjes zijn een must voor gebruikte artikelen. Deze zullen je gebruikte artikelen fris houden/de geur behouden tijdens die paar dagen in transit. Een gouden standaard voor het vers houden van artikelen zijn vacuümzakken en een vacuümapparaat, maar deze kunnen later gekocht worden.

Alles van het bovenstaande is verkrijgbaar in winkels en online. Amazon is geweldig voor het in één keer kopen van alles en biedt korting bij het kopen van meerdere zaken. Ik heb ook goedkope verpakkingsverkopers op markten gevonden.

Presentatie en discretie

Net als generieke apps/sites voor het verkopen van artikelen, biedt ATW een marktplaats voor het verkopen van je gebruikte spullen. Het belangrijkste verschil is dat ATW de verkoop van fetisj artikelen toestaat, waardoor kopers artikelen kunnen kopen die niet zijn toegestaan op reguliere verkoopsites.

Kopers leven meestal hun kinky leven in het geheim online, maar hebben een vanille leven thuis. Met dit in gedachten, moet je ervoor zorgen dat je discreet verstuurt, tenzij anders gevraagd.

Dit betekent dat de buitenkant van je pakket simpel en standaard moet zijn. Gewoon een reguliere doos/verzendzak met hun adres erop, zodat er geen aandacht wordt getrokken naar het pakket of de ontvanger.

Je wilt nog steeds de best mogelijke ervaring voor de koper creëren. Het interieur weerspiegelt je waardering voor hun bestelling en kan aan hen gepersonaliseerd worden.

Hier kun je je artikel presenteren zoals je wilt. Misschien wat mooi zijdepapier toevoegen, snoepjes of stickers. Een geschreven briefje kost je niets en de koper zal het leuk vinden om het te lezen!

Er zijn honderden artikelen die je mogelijk naar een koper kunt verzenden, dus deze blog zal niet adviseren hoe elk individueel item verpakt moet worden. Onthou gewoon om breekbare artikelen in bubbeltjesplastic te wikkelen, doppen van flesjes vast te tapen en doe alles wat je kunt om schade aan het artikel onderweg te voorkomen. Kleine dingen zoals nagelknipsels of voetstof kunnen in een reispotje of voedingszakje.

Voor je eigen veiligheid, schrijf niet je thuisadres op het pakket als een retouroptie. Wanneer je online verzending boekt, kun je ervoor kiezen om je adres te verbergen. Bij het verzenden naar het buitenland moet je wel je adres schrijven, echter, je kunt je postkantooradres schrijven of een postbus huren.

Je gebruikte artikelen verzenden

Ik schrijf momenteel vanuit ervaring in het VK. Ik ben er zeker van dat bedrijven in het buitenland vergelijkbare methoden voor verzenden zullen hebben.

Bij persoonlijk verzenden zal ik naar een lokaal postkantoorfiliaal gaan met mijn artikel, het op de weegschaal plaatsen en zeggen hoe ik het wil verzenden. De assistent zal je de verschillende verzendopties vertellen als je het niet zeker weet. Vraag altijd om een traceerbare service die de waarde van het artikel dekt (wat de koper je betaald heeft)

Om veiligheidsredenen zal je gevraagd worden wat je verzendt. Je hoeft niet volledig eerlijk te zijn! Bijvoorbeeld, als het gedragen slipjes of sokken zijn, zeg dan gewoon dat je kleding verzendt.

Als je vanuit het VK naar het buitenland verzendt, zullen ze je vragen een douaneaangifte in te vullen. Dit is een etiket met je gegevens en wat je verzendt. Het wordt dan aan het pakket bevestigd.

Na betaling geven ze je een "bewijs van verzending", dat is een ontvangstbewijs dat toont wanneer het artikel is verzonden, het adres van de koper en een volgnummer. Bewaar dit tot de bestelling is afgerond.

Bij online verzenden zal de site je door stappen leiden van het schrijven van details en het selecteren van welke verzendmethode je wilt. Na betaling, print je een label uit en plak je het op je pakket. Zorg ervoor dat je geen barcodes bedekt die zij moeten scannen.

Als je hebt gekozen om het label in de winkel te printen (website zal samenwerkende winkels vermelden), zul je meestal daar een via e-mail verzonden barcode scannen om het te ontvangen. Dan overhandig je het aan de winkelier of volg je instructies voor een pakketkluis (basically het scannen van een code en in de kluis leggen)

Ik raad aan het ontvangstbewijs of het volgnummer naar de koper te sturen, zodat het online zichtbaar is voor het geval je het kwijtraakt en zij het ook kunnen volgen.

Dit zou voldoende moeten zijn om je op weg te helpen, succes met je verkoop! Voel je vrij om vragen te sturen.


Von Cindysellsx

Cindy here! The Escorting Queen 👸🏼 *New buyers must check pinned posts* I'm A natural kinky switch so I can be really mean or subby depending on the person 😅 I...

View Profile >


Interessiert daran, zu unserem großartigen Community-Blog beizutragen? Warum nicht unser freundliches Team kontaktieren?


Mehr von unserem Blog