Word Verliefd op Okselgeuren

SouthernBabe Von SouthernBabe 51 Aufrufe

Verkoper
Word Verliefd op Okselgeuren

Niet zeker of je een gedragen t-shirt wilt proberen? Hier zijn een aantal dingen die je moet weten:

Je hebt misschien gehoord dat gebruikte slipjes beter zijn tijdens de ovulatie, maar wist je ook dat okselgeur dan ook beter is? Tijdens menstruatie en ovulatie kunnen vrouwenlichamen feromonen loslaten en onze okselzweet en lichaamsgeur worden aantrekkelijker.

Er zijn studies gedaan die aantonen dat de geur van vrouwenoksels op deze momenten aantrekkelijker is. Tijdens menstruatie en ovulatie signaleren de geuren dat we vruchtbaar zijn en een partner nodig hebben. Het is ongelofelijk primitief aangezien de geuren uniek individueel zijn en je reactie erop volledig natuurlijk zal zijn. Je testosteron kan stijgen door de blootstelling en als je niet weerstaat, zal het een bedwelmend afrodisiacum zijn.

Okselgeur lijkt niet echt op voetgeur waar je gewoon altijd je geur hebt, maar het heeft ook niet zo'n uitgebreid bereik als slipjes. Je dieet en algehele gezondheid spelen een rol in je okselgeur, maar de meeste zullen in twee categorieën vallen. Vrouwen neigen meer naar uiengeuren en mannen neigen meer naar kaasgeuren. Toch is binnen die categorieën de geur uniek van jou.

Hoe weet je wanneer je een verkoper moet boeken voor het dragen van een shirt en voor hoe lang?

Het eerste waar je over wilt nadenken is wat voor soort geur je misschien wilt. Je weet misschien al dat je van uienachtige lichaamsgeur houdt. Je weet misschien al dat je verse zware zweet wilt. Je kunt genieten van slechts een delicate natuurlijke geur.

Sterke uienachtige okselgeur

Als je van een sterke uienachtige lichaamsgeur houdt, wil je misschien vragen om een meerdaagse dracht. De uiengeur komt veel voor bij vrouwen en wordt bereikt nadat meer dan eens of tweemaal gezweet is wanneer bacteriën het zweet beginnen af te breken tot zuur op de huid. Een paar dagen dragen zal de geur tijd geven om in de stof van het gedragen item te trekken. Je wilt er zeker van zijn dat de verkoper comfortabel is met het overslaan van deodorant, parfum en douches, en ook verduidelijken hoeveel tijd het hen zal kosten om de gewenste geur en intensiteit te bereiken.

Vers zwaar zweet

Als je een dracht wilt met verse zware zweet, wat minder geur kan zijn maar nog steeds vol individuele geuren die je roepen, dan wil je misschien op zoek naar een verkoper die actief is en ze boeken voor een enkele workout of een dag dragen. Je zult met de verkoper willen beslissen of ze tijdens het dragen geparfumeerde parfum of deodorant zullen dragen. Je wilt ook zeker zijn dat ze het gedragen item afdoen voordat ze bij de uienachtige lichaamsgeur fase komen. Als je wilt dat het item doordrenkt is met zweet, zorg er dan voor dat ze akkoord gaan en zal zweten tot die graad.

Als je okselgeurwears voor de eerste keer probeert, kun je vragen om slechts een paar nachten slaapdracht. Probeer een t-shirt of pyjama om je aan dit idee voor te stellen. Als je ervan geniet, probeer dan iets een beetje meer bezweet en/of geurend bij de volgende bestelling.

Ik zal hier een voorzichtige herinnering toevoegen om nooit een verkoper onder druk te zetten om iets te doen wat ze niet willen doen. Als de verkoper zich niet comfortabel voelt, werk dan met wat ze wel aanbieden of beleefd het verzoek verlaten en een andere verkoper vinden die aanbiedt wat je wel wilt.

Een paar andere dingen die je misschien wilt overwegen en bespreken met je verkoper als je voorkeur of zorg hebt:

  • Zullen ze slapen met een partner als het 's nachts gedragen wordt?
  • Zullen ze het dragen tijdens seks met een partner?
  • Zullen ze het dragen tijdens masturbatie of zelfgenotspel?
  • Is hun cyclus natuurlijk, regelmatig en nauwkeurig voorspelbaar om data vast te pinnen?
  • Is hun was-/kledingopslag routine sterk geparfumeerd?

Negeer dit niet als je een slipje, sok, nylon of schoenenman bent. Je hebt een behoorlijke ervaring te winnen. Combineer een t-shirt met je andere favoriete geparfumeerde dracht en het t-shirt zal absoluut je algehele geparfumeerde ervaring versterken. Verwen jezelf met een combinatie.

T-shirts zijn hier mijn allesomvattende term, maar je kunt ook beha's, workout tops of elk type shirt overwegen. Je kunt verschillende materialen en lengtes van tijd verkennen om precies het juiste dragen te krijgen. Als je het vooral geniet, kun je verder verkennen met okselfoto's en/of okselhaarsneden.

Verkopers, als je je cyclus niet bijhoudt maar dat wel wilt, bekijk dan de Flo-app! Het heeft vele gratis functies. Toekomstige voorspellingen zijn gemakkelijk te zien en te begrijpen. Doe een diepe duik door je activiteiten en symptomen bij te houden, waaronder seksuele activiteit, stemming, geuren, afscheidingsconsistentie en anderen.

Wacht niet. Vind je perfect geparfumeerde okselcompatibele match. Verkopers, plaats die haaienweek t-shirts. Kopers, stuur nu een berichtje naar je favoriete verkoper en kom in haar schema. Bekijk mijn pagina als je wat inspiratie nodig hebt. Word verliefd op okselgeuren.


Von SouthernBabe

...

View Profile >


Interessiert daran, zu unserem großartigen Community-Blog beizutragen? Warum nicht unser freundliches Team kontaktieren?


Mehr von unserem Blog