Tips voor Nieuwe Verkopers

ToeDoe Von ToeDoe 35 Aufrufe

Verkoper Tips voor verkopers
Tips voor Nieuwe Verkopers

Hi!

Dus ik zit al een tijdje te denken om hier een blog te schrijven, maar ik kon maar niet de tijd vinden om een goede te schrijven. Een paar dagen geleden merkte ik dat jullie richtlijnen zoeken voor nieuwe verkopers hier, dus uiteindelijk heb ik besloten om mijn zaken op orde te brengen en zoveel bij te dragen als ik kan. 🙂

  1. Als je goedgelovig en naief bent (zoals ik), dan zal je verrast zijn. Ik verwachtte dat dit super makkelijk zou zijn. Een account aanmaken, een paar dingen vermelden en er zou al snel een lange rij wachten om jouw spullen te kopen. In werkelijkheid kost deze hobby veel moeite en is het tijdrovend. Er zijn veel meer verkopers dan kopers en alle verkopers zijn geweldig! Dus je moet proberen op te vallen en heel actief te zijn.

  2. Je zult nieuwe vrienden ontmoeten!!! Ik verwachtte een hoop rivalen tegen te komen, lichaamsschaming en wat dan ook. Ik kon niet meer verkeerd zijn. Het voelt alsof we één grote kinky familie zijn, elkaar aanmoedigend en ondersteunend. Ik stuurde berichten naar topverkopers om advies te vragen en ze waren allemaal zo behulpzaam, warm en gastvrij! Dus, je zult zeker ook onder verkopers nieuwe vrienden ontmoeten, en het beste is dat iedereen elkaar helpt. Als je een koper tegenkomt die om iets vraagt wat jij niet kunt vervullen, kun je gemakkelijk een ander persoon aanbevelen die hen blij zal maken. Wat me bij het volgende brengt...

  3. Je bent geen "one man band". Je kunt niet elke dienst aanbieden die er is. Het is geweldig om te experimenteren, nieuwe dingen te proberen en jezelf beter te leren kennen. Uiteindelijk zul je weten wat je het liefste doet. Bied niets aan waar je geen ervaring mee hebt of niet kunt leveren. Liever iemand anders aanbevelen die graag de wensen van kopers vervult en misschien krijg je een andere klant die meer "jouw straatje" is.

  4. Wees niet zoals ik, maak een account aan en wacht. Je komt nergens. Lees blogs! Vooral die van de beheerders. Je krijgt levensreddende tips over hoe je om moet gaan met tijdverspillers, oplichters, en wat dan ook. Ik weet dat je altijd onderweg bent, maar vertrouw me. Lees tips en adviezen als je succesvol wilt zijn.

  5. Blijf anoniem. Vooral als je uit een klein land komt, waar iedereen iedereen kent. En soms zijn witte leugens perfect te accepteren. Zeg dat je uit een andere staat komt. Het maakt geen verschil wat betreft de verzendingskosten of levertijd, zolang je maar niet zegt dat je uit Australië komt terwijl je eigenlijk in Noorwegen woont.

  6. Kinkcoins zijn geweldig!! Je zult in de verleiding komen om andere betalingsopties in te stellen, maar je moet voorzichtig zijn. Mijn Venmo is opgeschort en ik kan geen nieuwe aanmaken. PayPal is ook lastig als je anoniem wilt blijven. Amazon-cadeaubonnen werken prima, behalve als je een "cash bitch" bent zoals ik. Ik heb geld nodig om te betalen voor benzine, rekeningen en boodschappen. Dus een Amazon-cadeaubon helpt mij niet echt veel.

  7. Spelletjes zijn geweldig! Draai aan het wiel en krijg xx spullen, etc.

  8. Wees actief op het dashboard. Het trekt veel aandacht. Het maakt niet echt uit wat je schrijft, het kan gewoon een "goedemorgen" tekst zijn, een grappige meme of iets anders. Maar wees voorzichtig om niet te veel gratis weg te geven. Er zijn veel "etalagekijkers/r**ktrekkers" 😄

  9. Plaats je content regelmatig opnieuw.

  10. Promoot je profiel op vrijdag of gedurende het weekend en stuur dan berichten naar je kijkers.

  11. Zeg "hi" tegen nieuwe kopers!

  12. Ik raad aan om een laptop te hebben. Ik heb er geen, maar het is moeilijk om alles via de telefoon te navigeren. Of misschien een extra telefoon aanschaffen alleen voor kinky dingen. Als je niet technisch onderlegd bent, is er een grote kans dat je fouten maakt en ongewenste foto's verschijnen op gedeelde Google-foto's of iets dergelijks. Of je kinderen gaan door je telefoon, op zoek naar spelletjes en klikken op dat roze pijlicoon. Dus probeer je best te doen om deze hobby te scheiden van je dagelijks leven.

  13. Probeer origineel en anders te zijn. Vind iets dat jou doet opvallen. Maar zelfs als je dat niet doet, komt het wel goed. Soms krijgen dingen waarvan je het niet verwacht alle aandacht, en degene waarvan je denkt dat ze een hit worden, zijn dat niet. Ik herinner me dat ik eens aangeboden heb om persoonlijke berichten te schrijven en te tekenen met mijn voeten. Geen kopers. Maar ik verkocht de inhoud van mijn prullenbak!

  14. Stel je grenzen. Eenmaal hier, is het een gladde helling. Je zult in de verleiding komen om die lijn over te steken. Nadat je een account hebt aangemaakt, zullen er nogal wat mensen je berichten sturen (een hoop oplichters) en ook normale kopers in de eerste week. Dan wordt het stil. Dus je begint aan jezelf te twijfelen en denkt "als ik meer aanbied of laat zien, wordt het beter. Maar voordat je dat doet, stel je het worst-case scenario voor. Zal je oké zijn als dit gebeurt? Zo niet, dan is het het niet waard. Doe dingen waar jij je comfortabel bij voelt.

  15. Er zullen droge perioden zijn. Het is niet jouw schuld, het gebeurt gewoon soms.

  16. Probeer niet te concurreren met anderen en niet te veel te analyseren zoals: waarom zij 864477 beoordelingen hebben. Waarom heeft iemand die hier 2 maanden is drie keer zoveel bezoekers als een ander persoon na 2 jaar. Gewoon niet doen! Vooral als je worstelt met zelfvertrouwen. Doe wat jij doet, houd je aan je grenzen en aan het einde van de dag zul je tegen jezelf zeggen: Ik heb gedaan wat ik kon en dat is het. Soms is het prima om ook een pauze te nemen. En als je het gevoel hebt dat je het opnieuw wilt proberen, uitgerust met meer kennis, waarom niet!

  17. Geef geen spullen gratis weg! Stuur altijd spullen na betaling. Trap niet in trucs, "kan je me foto's sturen van die schoenen terwijl je strings draagt en je hele lichaam laat zien". Vertel me wat de grootste l*l is die je ooit hebt gehad. Ik overdrijf nu, maar uiteindelijk kom je zulke kopers tegen. Mijn persoonlijke favoriet was, "stuur me foto's van je tieten en ik raad je leeftijd" 😂

  18. Je bent een geweldig persoon. Het maakt niet uit wat je hier heeft gebracht. Was het een dare, geldgebrek, verveling of het verkennen van je kinks. Hier zijn is op zichzelf al een ervaring. Probeer gewoon van de reis te genieten, en als je een dilemma tegenkomt of als iets je dwars zit, schrijf dan op het dashboard of neem contact op met de beheerder. Je staat er niet alleen voor. Je hebt volledige steun van iedereen.

Von ToeDoe

Hi! I'm 5'6 or 166 cm tall redhead with blue eyes. Size S or M in clothing, small boobs, big trunk😊. Shoes size 6. Professionally I'm a teacher and I'm...

View Profile >


Interessiert daran, zu unserem großartigen Community-Blog beizutragen? Warum nicht unser freundliches Team kontaktieren?


Mehr von unserem Blog