Een gezonde relatie onderhouden als sekswerker

BrookesBottoms Von BrookesBottoms 61 Aufrufe

Verkoper Tips voor Verkopers Perspectief van Verkopers
Een gezonde relatie onderhouden als sekswerker

Mijn man en ik zijn nu 8 jaar getrouwd en in totaal 14 jaar samen. We hebben nu 2 kinderen, een huis en zijn ons leven gestart, maar vaak wordt die eentonigheid oud.

Als je op mij lijkt, en ik denk dat veel van ons verkopers vergelijkbaar zijn, hou je van aandacht, alle aandacht. (haha). Mijn man is fenomenaal en geeft me voldoende aandacht, maar mijn dorst werd gewoon niet helemaal gelest.

Ik hoorde over het verkopen van voetfoto's, gebruikte slipjes en nog veel meer dingen via TikTok. Op dat moment bracht ik het bij mijn man. We bespraken wat ONZE beider grenzen waren en wat we comfortabel vonden om van onszelf te delen. We waren beide gloednieuw in de kink/fetish gemeenschap en wisten niet helemaal waar we aan begonnen.

Ik begon alleen op Instagram met het verkopen van voetgerelateerde spullen. Ik was niet goed geïnformeerd, wist eigenlijk niet wat ik deed, en had een TON aan tijdverspillers en gaf snel op. Toen hoorde ik over All Things Worn, een plek waar kopers specifiek voor aankopen gaan.

Op dat moment, beseffende dat ik een beetje meer ging vertakken, moest het gesprek over grenzen opnieuw worden aangeraakt. Ik ZAL vermelden, dat mijn reis op ATW niet vanaf dag 1 soepel verlopen is, en mijn man en ik HEBBEN moeilijkheden gehad. Ik ben hier om te delen wat ik heb geleerd over HOE een gezonde relatie te onderhouden terwijl ik toch een groot deel van mezelf deel.

Natuurlijk is dit wat ik heb geleerd en ik weet zeker dat er partners zijn met minder/meer grenzen en het uitvinden wat voor JOU werkt, is het belangrijkste.

Grenzen

Grenzen zijn ENORM! Jouw grenzen en de grenzen van je partner KUNNEN verschillen, en dat is 100% oké. Je kunt harde limieten en zachte limieten hebben en grenzen veranderen altijd.

Toen ik hier net begon, liet ik VEEL minder zien dan ik nu doe, echter, Geen Naaktheid blijft consistent. Wees SPECIFIEK! Pak een notitieboekje en schrijf PRECIES op wat die grenzen zullen zijn.

Ga je je gezicht laten zien? Een deel van je gezicht? Ga je je neus opnemen in je deel van het gezicht of niet? Je zou kunnen denken dat zo specifiek zijn belachelijk is, maar als het iedereen comfortabeler maakt en het opschrijven je helpt de grenzen te onthouden, dan is het het waard.

Grenzen veranderen ook samen met comfortniveaus. Je kan ontdekken dat je partner in het begin oké is met iets en dan, eens je het begint aan te bieden, realiseren ze zich dat ze niet zo comfortabel zijn als ze dachten te zijn. Of het omgekeerde waar ze beginnen comfortabeler te worden en oké zijn met het tonen en delen van een beetje meer.

Het herzien van grenzen, het vastleggen van een datum op de kalender en zorgen dat regelmatige besprekingen plaatsvinden om zeker te zijn dat iedereen nog steeds op dezelfde lijn zit, is extreem behulpzaam.

Tijdmanagement

Een ding waar ik in het begin niet op voorbereid was, was de tijd die besteed werd aan communiceren, foto's maken, bewerken, enzovoort. Dit is nog een punt waarbij mijn man en ik dingen hebben moeten veranderen.

In het begin toen we startten was foto's maken leuk! Mijn man had het luxegevoel om mij verschillende dingen te zien passen, foto's van mij te nemen terwijl ik poseerde, en af en toe een ondeugende foto alleen voor hem in te sluipen

Uiteindelijk uitte mijn man zijn zorgen dat onze avonden vaak opgingen aan het nemen van foto's, en video's of aan communiceren met kopers, wat hem het gevoel gaf dat we meer tijd voor "ons" nodig hadden.

Dus we zijn weer gaan zitten met dat notitieboekje en begonnen "kantooruren" vast te stellen. Wanneer communicatie plaatsvindt, wanneer worden foto's genomen, en het prioriteren van tijd voor elkaar.

Communicatie en Openheid

Dit zal natuurlijk variëren van persoon tot persoon. Sommige partners vinden het prima als je vrij spel hebt en niet incheckt, en dat is prima. Als dit jou is, en je hebt toch nog grenzen, NEEM dit niveau van vertrouwen dan NIET voor lief.

Spreek uit ervaring, voordat je dat bericht stuurt dat "op de grens" is, denk bij jezelf NA als je partner het zou lezen, hoe zouden ze reageren? Ik zal 100% open en eerlijk zijn in het zeggen dat ik dat vertrouwen heb gebroken en we HEBBEN moeten heropbouwen om te komen waar we nu zijn.

Ik heb een vreselijk geheugen en vergeet vaak de exacte details van wat we zijn overeengekomen en daarom raad ik ten zeerste aan op te schrijven waar iedereen zich comfortabel bij voelt, zodat je altijd iets hebt om naar te verwijzen als je het niet zeker weet. Sommige partners willen alles lezen en toegang hebben tot elk gesprek, sommigen willen alleen de ondeugende lezen/zien, en sommigen willen gewoon bijpraten over je "vaste klanten". Opnieuw is hier waar COMMUNICATIE zo belangrijk is.

Grenzen Verleggen (nee)

HIER heb ik moeite mee. Mijn grenzen liggen best wel verder dan die van mijn man, en ik betrap mezelf vaak met de gedachte "oh kom op! Dit deel van de video is ZO heet! Alsjeblieft!" Dit is waarschijnlijk het moeilijkste waar ik mee heb geworsteld.

Mijn man bekijkt WEL bijna alle foto's en alle video's voorafgaand aan het versturen, en er zijn keren dat hij zich tijdens het bekijken van een video oncomfortabel voelt bij een deel ervan.

SMEKEN NIET! Je wilt je partner niet buiten hun comfortzone duwen. Zoals ik al zei, is dit HET moeilijkste geweest voor mij, dus ik heb wat aanpassingen moeten maken aan hoe ik dingen doe om ervoor te zorgen dat ik hem niet voorbij waar HIJ comfortabel mee is met delen duw.

Wat ik heb gedaan om dit te helpen, is mijn video's VEEL langer maken dan nodig. *knipoog knipoog​* wat betekent dat als het allemaal is goedgekeurd, je video uiteindelijk een stuk langer is dan waarvoor je hebt betaald *knipoog knipoog*.

Door mijn video's langer te maken dan nodig, laat ik mezelf speelruimte om stukjes eruit te halen die te ver voor hem zijn, zodat ik NIET de HELE video opnieuw hoef op te nemen. (hetzelfde geldt voor foto's, maak extra's zodat je speelruimte hebt).

Natuurlijk is dit slechts wat ik heb geleerd en er zijn ZO veel verschillende dynamieken op de site en wat voor de ene werkt, werkt niet per se voor de ander. De twee belangrijkste lessen zijn communicatie en extreem duidelijke grenzen zijn altijd belangrijk in elk aspect van een relatie, niet alleen sekswerk.


Von BrookesBottoms

🌟 ALL Panties 48hr 🌟 🌟 ALL socks 72hr 🌟 📸 Now offering Polaroids as Add-ons📸 No I don't offer nudity or face, If those are deal breakers for you, I'm not your...

View Profile >


Interessiert daran, zu unserem großartigen Community-Blog beizutragen? Warum nicht unser freundliches Team kontaktieren?


Mehr von unserem Blog